Wij zijn er voor reislustige mensen die zichzelf de wereld gunnen. Wil jij graag kennis maken met nieuwe culturen, ervaringen en mensen en ben jij een gemotiveerde #doener? Dan zit je hier goed. En of je nu graag reist in een groep, of liever individueel, het kan allemaal. Het maakt ons niet uit waar je vandaan komt. Uit welk land, stadsdeel of continent. Noord, oost, west, zuid, de kleur van je huid, het maakt niet uit! Wij houden van diversiteit op reis om zo van elkaar te leren. Onze reiscommunity bestaat uit 85 procent vrouw. “Who runs the world? Girls”, zei Beyonce niet voor niets. De meeste zijn tussen de 24 en 35 jaar, maar ook ouder. Nogmaals iedereen die een #nietnadenkengewoondoen momentje heeft, is welkom.
Wij vinden vrijheid tijdens het reizen heel belangrijk. Daarom houden wij in onze planning er rekening mee dat mensen soms een eigen invulling aan hun reis willen geven. En dat kan ook. Naast de superleuke activiteiten en excursies die wij inplannen, is er genoeg vrije tijd om bijvoorbeeld te shoppen, aan het strand te liggen of leuke activiteiten te doen zoals jetskiën, parasailen en nog veel meer.

De kamers zijn verdeeld in tweepersoonskamers met twee aparte bedden. Reis je alleen dan deel je in principe je kamer met een alleenreizende reisgenoot van hetzelfde geslacht.Wij laten de groepsleden zelf hun kamergenoten uitkiezen. Meestal heb je al een klik met diegene met wie je in het vliegtuig zat. Wil je een eigen kamer? Wij kunnen dat – indien beschikbaar – tegen een toeslag voor je regelen.

We vinden het heel fijn dat er veel vraag is naar #nietnadenkengewoondoen groepsreizen waarbij kinderen ook deze avonturen kunnen meemaken. Op dit moment zijn onze reizen vanaf een leeftijd van 18 jaar. We zijn druk met het ontwikkelen van nieuwe concepten.
Dat kan. Als je jouw #nietnadenkengewoondoen moment moet intrekken of moet annuleren, betaal je wel de annuleringskosten. Meer informatie hierover lees je in de annuleringsvoorwaarden. Wil je jouw reis annuleren? Stuur dan een e-mail naar info@nietnadenkengewoondoen.nl. Wij mailen je dan een annuleringsnota. We kijken graag met je mee of we je wellicht naar een andere reis kunnen verplaatsen.

De annuleringsvoorwaarden van #nietnadenkengewoondoen zijn in overeenstemming met de ANVR-reisvoorwaarden. Annuleringskosten zijn als volgt:

– bij annulering tot 56 dagen voor vertrek betaal je de 20% aanbetaling van de reissom; 
– bij annulering van 56 tot 28 dagen voor vertrek betaal je 50% van de reissom; 
– bij annulering van 28 tot 14 dagen voor vertrek betaal je 75% van de reissom; 
– bij annulering vanaf 14 dagen voor vertrek betaal je de volledige reissom.

Wij maken de groepsreis voor jullie en met jullie. Wij organiseren leuke activiteiten, doen er alles aan om jou bij de groep te betrekken en om alles smooth te laten verlopen. Iedereen neemt een andere achtergrond met zich mee en levert daarmee zijn of haar bijdrage aan de groep. We hebben ook jouw inzet nodig om het gezellig te maken. Dus doe mee en behandel elkaar met respect. Beoordeel en veroordeel anderen niet en help elkaar wanneer dat nodig is. Wij leveren een positieve spirit aan de groep en verwachten dat ook terug van jou, stay positive. Is er iets aan de hand? Bespreek dit dan met je reisbuddy.

Iedereen is welkom vanaf 18 jaar en ouder.

Ja dat kan. Wij bieden de optie om gespreid te betalen volgens onze betaaltermijnen en -data. Zorg er wel voor dat het volledige bedrag is betaald voor de aangegeven einddatum.
Transfers zijn inbegrepen, mits bij de reis anders staat aangegeven.
Het verschilt per reis of er een visum nodig is. Mocht dit het geval zijn, dan informeren wij je hierover na je boeking.

De bouwstenen voor groepsactiviteiten zijn niet inbegrepen bij de totaalkosten van de reis. Denk hierbij aan bezienswaardigheden en activiteiten zoals raften, een desertsafari en een tocht op een superdeluxe 27-meter lange privéjacht met barbecue. Afhankelijk van de bestemming liggen deze kosten tussen de 190 en 250 euro. Lunch, diner, taxi’s, individuele activiteiten en persoonlijke uitgaven zijn niet inbegrepen. “Travel is the only thing you buy that makes you richer.”

Uiterlijk 7 weken voor vertrek dient de volledige reissom betaald te zijn. De betalingstermijn vind je terug in de bevestigingsmail. De aanbetaling betaal je via een link die je van ons ontvangt. Het resterende bedrag dien je zelf naar ons rekeningnummer over te maken.
Social media heeft ons leven veranderd. Wij leggen mooie momenten tijdens de reis vast en delen deze met onze volgers. Daarmee inspireren we anderen om met ons mee op reis te gaan. Want hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Wil jij niet zichtbaar zijn op social media? Laat het ons dan weten.
Hoe graag we dat ook zouden willen, we kunnen geen specifieke stoelen reserveren voor onze groepen. Dit kan betekenen dat de luchtvaartmaatschappij onze groep niet volledig bij elkaar plaatst. Wij vinden dat, net als jij, heel jammer. Maar zodra we het vliegtuig uitstappen, zoeken we elkaar weer op.
Soms komt het voor dat een pinautomaat niet werkt of dat er geen bank in de buurt is. Daarom is het altijd handig om wat contant geld mee te nemen.
You will love the food! Wij kiezen voor gevarieerde wereldkeukens. Wij houden rekening met specifieke eetvoorkeuren. Eet jij Halal of vegetarisch? Geef dit dan wel even aan. Wij kennen de beste Halalrestaurants.
In het hotel kun je gratis gebruik maken van het wifinetwerk. Ook in de meeste restaurants maak je gebruik van wifi.
De dag dat we op locatie aankomen ontvang je van ons een lokale simkaart met internet. Dit is handig omdat we tijdens de reis veel contact via Whatsapp hebben. De reisbuddy stuurt dagelijks mededelingen via Whatsapp en onderling kun je locaties met elkaar delen. Super handig! En je bent altijd bereikbaar voor de groep.
Voor de groepsactiviteiten worden we opgehaald door een touringcar. De overige dagen pak je met een aantal groepsleden de taxi naar bijvoorbeeld het centrum of een restaurant. Zorg er wel voor dat je altijd wisselgeld bij de hand hebt, zodat je de taxi met je groepsleden kunt delen. Op sommige bestemmingen gebruiken we een Uber. Download je alvast de app? https://apps.apple.com/nl/app/uber/id368677368
Er gaan gemiddeld 30 mensen mee op reis. Soms hebben we meer reisbegeleiders en kunnen er meer mensen mee op reis.
Onze vaste communityleden die al eerder zijn meegegaan op een reis krijgen als eerste te horen wanneer een nieuwe groepsreis vertrekt. Degene die zich als eerst aanmeldt, gaat mee op reis. Is het maximaal aantal boekingen bereikt? Dan sta je op de reservelijst. Mocht iemand zijn of haar reis annuleren, dan kun je misschien alsnog mee. Wees er dus snel bij, want vol = vol!
De reisbuddy gaat mee op reis en is echt one of the guys. 24 uur per dag blijven we bij de groep en geven we begeleiding. Samen maken we de reis.
Elke persoonlijke situatie is anders. Ga langs bij je huisarts of kijk op ggd.nl.
Wij gaan graag op reis met reizigers die over een normale conditie en gezondheid beschikken.
Omdat we met een grote groep zijn, worden voor ons vaak vastgestelde groepsmenu’s gemaakt in restaurants. Het totaalbedrag wordt dan gedeeld door het aantal personen. Mochten er specifieke eetvoorkeuren zijn, dan houden wij hier uiteraard rekening mee.
Als eerste een seintje krijgen als er weer een nieuwe groepsreis aankomt?