Allianz verzekeringen

Jij dacht #nietnadenkengewoondoen ik ga op reis!”. 
Een goed reis- en annuleringsverzekering is een must als je onbezorgd van je reis wilt genieten. Op reis kan er altijd wat gebeuren.

Je koffer komt nooit aan op bestemming, er wordt iets gestolen, je breekt per ongeluk een botje of je moet de reis annuleren omdat er een medische gebeurtenis is binnen jouw gezin.

Een goede reisverzekering is dus heel belangrijk. Om je een beetje op weg te helpen hebben wij vanaf nu een samenwerking met Allianz Global Assistance.  

Je krijgt nu een unieke #NNGD 10 procent korting op je verzekeringen!

Je kunt gemakkelijk via de onderstaande link een verzekering afsluiten bij Allianz. 
Zorg wel dat je de Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering kiest.

Bij een kortlopende verzekering vragen ze naar een boekingsdatum. Als boekingsdatum kun je de datum van jouw boeking gebruiken. We adviseren een doorlopende reis- en annuleringsverzekering, want je bent dan altijd en overal verzekerd. Korte lopende reis- en annuleringsverzekering zijn in de meeste gevallen in verhouding een stuk duurder.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Bij INGANGSDATUM van de doorlopende verzekeringen gebruik je altijd de datum van dat moment. 

Als je ook een annuleringsverzekering wilt toevoegen dan moet dit binnen 7 dagen na vandaag gedaan worden. Daarna kun je geen annuleringsverzekering meer afsluiten! (Belgen kunnen deze verzekeringen niet afsluiten). 


De polisvoorwaarden van de reis- en annuleringsverzekeringen kun je via de bovenstaande links makkelijk bekijken. Wil je weten wat de verzekeringen precies voor Corona-gerelateerde situaties dekken? Klik dan hier!


Mocht je inhoudelijke vragen hebben over de verzekeringen of heb je hulp nodig bij het kiezen van een verzekering? Neem dan rechtstreeks contact op met de Service Team van Allianz via (020) 561 87 11. 

Wij kijken ernaar uit om je op het vliegveld te verwelkomen

Als eerste een seintje krijgen als er weer een nieuwe groepsreis aankomt?