#NIETNADENKENGEWOONDOEN

Ken jij iemand die niet van reizen houdt? Wij niet. Daarom zeggen wij: “niet nadenken, gewoon doen!” Durf jij het aan? Maak die onvergetelijke reis en ontdek de wereld! Reislustige Mohsin Amdaouech, oprichter van de #nietnadenkengewoondoen reiscommunity, dacht op zijn 25e niet te lang na en deed het gewoon. Hij had 17 duizend euro gespaard met zijn bijbaantje tijdens zijn studie. In maart 2015 stortte hij zich in het avontuur met een enkeltje Rio de Janeiro. Het begin van zijn wereldreis. Jong en los van alle levensverplichtingen op dat moment, liet hij zich vormen door alle prachtige inzichten die de wereld hem bood. Hij reisde letterlijk zijn passie achterna en ondertussen vele medeavonturiers met hem. Onder de naam ‘Mohsin op wereldreis’ neemt hij zijn social media volgers mee op reis. Persoonlijk en openhartig deelt hij zijn verhalen, belevenissen, avonturen en handige tips. Mohsin: “Mensen stimuleren, motiveren en inspireren is mijn drijfveer. Reizen brengt mensen dichter bij elkaar. Durf die stap te zetten om de wereld te ontdekken, durf te dromen en te ondernemen.” Met de ‘niet nadenken, gewoon doen’-gedachte trok Mohsin de wijde wereld in. Het was ook direct de geboorte van de prachtige #nietnadenkengewoondoen reiscommunity. “Ik wil mijn passie voor reizen niet alleen voor mezelf houden, maar met iedereen delen. Anderen op weg helpen met mijn ervaringen om die onvergetelijke reis te verwezenlijken. ‘Niet nadenken, gewoon doen’ is dan ook uitgegroeid tot mijn keiharde levensmotto!”

Trek jij graag de wijde wereld in met een niet nadenken, gewoon doen mentaliteit? Wij helpen je daarbij. Sluit je aan bij de #nietnadenkengewoondoen reiscommunity en deel je passie en liefde voor reizen met ons.

Reizen geeft je energie, het verruimt je geest en je leert jezelf enorm goed kennen. Je stapt uit je comfortzone en heet nieuwe mensen en culturen welkom. De wereld is vrij, van ons allemaal, en o zo prachtig! Je moet het zien, ruiken en voelen. Ervaar de vriendelijkheid van mensen over de hele wereld en probeer verschillende keukens uit diverse landen, smaakexplosie gegarandeerd! Geniet intens en laat alle geuren en kleuren je meenemen op avontuur!

#nietnadenkengewoondoen is een hechte reiscommunity met mooie medeavonturiers die samen toffe ervaringen aangaan. Wij houden van doen! We motiveren elkaar tot het bot om het allerbeste uit onszelf te halen. Wij helpen jou om de welbekende bucketlist één voor één af te vinken. Van duiken, skydiven, ziplinen, zwemmen met walvishaaien, tot aan het uitproberen van alle heerlijke buitenlandse keukens. Soms moet je in het leven NIET NADENKEN EN GEWOON DOEN!

En om jou in alle rust te laten doen wat jij wilt, nemen wij jou het stukje nadenken uit handen. Wij hebben alles al voor je uitgezocht. Wij weten de leukste plekjes, de lekkerste restaurantjes, en regelen de dingen die jij graag geregeld wilt hebben. Zo kun jij gewoon lekker genieten!

Sluit jij je aan bij onze reiscommunity? Gewoon doen!

CHECK HIER DE ERVARING VAN DE VORIGE #NIETNADENKENGEWOONDOENERS
Play Video
Als eerste een seintje krijgen als er weer een nieuwe groepsreis aankomt?