#Groepsreizen

Waarom zou je een groepsreis boeken bij #NIETNADENKENGEWOONDOEN?WAAROM ZOU JE EEN GROEPSREIS BOEKEN BIJ #NIETNADENKENGEWOONDOEN? #nietnadenkengewoondoen is een hechte reiscommunity met mooie medeavonturiers die samen toffe ervaringen aangaan. Wij houden van doen! We motiveren elkaar tot het bot om het allerbeste uit onszelf te halen. Wij helpen jou om de welbekende bucketlist één voor één af te vinken.

Van duiken, skydiven, ziplinen, zwemmen met walvishaaien, tot aan het uitproberen van alle heerlijke buitenlandse keukens. Soms moet je in het leven NIET NADENKEN EN GEWOON DOEN! Samen met andere nietnadenkengewoondoeners delen we ervaringen van onschatbare waarde. We hebben allemaal één mindset: Samen meer van de wereld zien. Dat maakt ons tot een hechte reiscommunity, je bent nooit alleen! Het mooiste souvenir na jouw #nietnadenkengewoondoen-reis? #fromstrangerstofriends!

En om jou in alle rust te laten doen wat jij wilt, nemen wij jou het stukje nadenken uit handen. Wij hebben alles al voor je uitgezocht. Wij weten de leukste plekjes, de lekkerste restaurantjes, en regelen de dingen die jij graag geregeld wilt hebben Wij staan 24 uur per dag voor je klaar Daarom hoef je nergens over na te denken en ga je écht zorgeloos op reis.

Reisduur: 10 dagen
Vertrekdatum: 1 t/m 10 oktober

 • Nog een aantal plekken over!
 • Reisduur: 15 dagen
  Vertrekdatum: 3 t/m 17 december

 • Nog een aantal plekken over!
 • Reisduur: 15 dagen
  Vertrekdatum: 7 t/m 21 januari 2025

 • Nog een aantal plekken over!
 • Reisduur: 15 dagen
  Vertrekdatum: 20 jan t/m 3 februari 2025

 • Nog een aantal plekken over!
 • Reisduur: 14 dagen dagen
  Vertrekdatum: 11 tot 24 november 2024

 • Nog een aantal plekken over!
 • Reisduur: 15 dagen
  Vertrekdatum:

 • Nog een aantal plekken over!
 • Reisduur: 14 dagen dagen
  Vertrekdatum: 26 november t/m 9 december 2024

 • Coming soon!
 • Reisduur: 15 dagen
  Vertrekdatum: 4 t/m 18 sep

 • Nog een aantal plekken over!
 • Waarom zou je een groepsreis boeken bij #NIETNADENKENGEWOONDOEN?  Het leven is kort. Leef je droom en volg je passie!

  Want dit is jouw leven. Doe de dingen waar jij zo van houdt en stel je open voor nieuwe ervaringen en mensen. Wil jij die toffe reis maken en de wereld ontdekken? Dan staat niets of niemand jou in de weg. Jij bepaalt. Laat de wereld jou inspireren. Denk niet te lang na en doe het gewoon!

  Gun jezelf de beste vakantie van je leven. Wij zorgen ervoor dat je alles uit je reis haalt en benutten de tijd optimaal. Onze reisbuddy staat 24 uur per dag voor je klaar en gaat mee met alle groepsactiviteiten. Daarom hoef je nergens over na te denken en ga je écht zorgeloos op reis. Je kunt helemaal jezelf zijn en genieten van deze life-changing experience. Heerlijk toch?

  Samen met andere nietnadenkengewoondoeners delen we ervaringen van onschatbare waarde. We hebben allemaal één mindset: meer van de wereld zien. Dat maakt ons tot een hechte reiscommunity, je bent nooit alleen! Het mooiste souvenir na jouw #nietnadenkengewoondoen-reis? Vrienden voor het leven!

  #SFEERIMPRESSIE Groepsreizen
  #ERVARINGEN
  #Colombia was mijn 3de reis met de NNGD community
  Gadiza
  Colombia
  Colombia was mijn 3de reis met de NNGD community. Na Curaçao en de ladies only reis Istanbul-Dubai (2021) wilde ik naar Zuid-Amerika; en toen zag ik dat Mohsin naar Colombia zou gaan. Omdat mijn eerste twee reizen zo ontzettend bevielen, hoefde ik niet na te denken en heb ik de reis meteen geboekt.
  #Ir a Colombia, je krijgt er geen spijt van 🇨🇴
  Imane
  Colombia
  Mijn allereerste NNGD reis en dan meteen naar Colombia. Ben altijd reislustig geweest en had de wens om Zuid-Amerika te bezoeken voor de latin cultuur en de taal, maar kon niemand vinden in mijn omgeving die ook die stap wou nemen. Dus besloot ik het met een stelletje strangers en Mohsin naar Colombia te gaan.
  #Ik ga alles missen behalve die boot en de gebakken bananen met vis😝
  Zeynep
  Colombia
  Tijdens deze reis was ik erg benieuwd hoe ik zou zijn na een zware verlies van me vader. Ik was inderdaad was rustiger dan hoe jij mij heb gekend in Curaçao 🇨🇼. Ondanks ik rustiger was heb ik ontzettend genoten! Dit is een reis voor mij die ik never zou vergeten!! Zoveel liefde voor de groet en respect voor jou mohsin💪🏻 ik heb zulke leuke mensen ontmoet met een heerlijke vibe die zeker aanwezig was. Ik ga alles missen behalve die boot en de gebakken bananen met vis😝 #biglove 🤍
  #Geweldige reis, mijn mooiste tot nu toe.
  Jamal
  Colombia
  Geweldige reis, mijn mooiste tot nu toe. Tyrona park was een geweldige ervaring. Alleen al het paardrijden door de ongerepte natuur was een beleving op zich. Wat de organisatie was het goed geregeld. Directe communicatie daar waar het nodig was. Gezelligheid samen, maar genoeg ruimte om je eigen gang te gaan.
  #Ik ben enorm dankbaar dat ik deze reis heb mogen maken.
  Amal
  Colombia
  Colombia is een prachtig land. Er hangt om colombia een bepaald stigma “het is gevraalijk”. Als je daar bent zal je zien dat het niet waar is je zal een andere kant van colombia leren kennen.
  #Als je twijfelt laat Mohsin je bellen en voor je het weet sta je op de airport!
  Laila
  Zuid Afrika
  Dit was mijn 2de reis met NNGD maar een van de mooiste reizen en wat een geweldige ervaring. Pas toen ik terug was in Nederland besefte ik mij wat ik allemaal heb meegemaakt en wat wij allemaal hebben gedaan in het prachtige Zuid Afrika. Voor de reis had ik zoveel vragen en twijfels stel dit en dat maar wat ben ik blij dat ik toch deze reis heb doorgezet. Dit had ik nooit willen missen. Als je twijfelt laat Mohsin je bellen en voor je het weet sta je op de airport.
  Als eerste een seintje krijgen als er weer een nieuwe groepsreis aankomt?