Al vele #nietnadenkengewoondoeners gingen jou voor op een onvergetelijke reis. Stuk voor stuk beleefden ze een ontzettend toffe ervaring. Soms moet je niet nadenken, maar het gewoon doen. En dat vonden zij ook! Benieuwd naar hun experience en welke items zij van hun bucketlist konden afstrepen? Check hier de ervaring van de vorige #nietnadenkengewoondoeners.

CHECK HIER DE ERVARING VAN DE VORIGE #NIETNADENKENGEWOONDOENERS
Play Video
#Colombia was mijn 3de reis met de NNGD community
Gadiza
Colombia
Colombia was mijn 3de reis met de NNGD community. Na Curaçao en de ladies only reis Istanbul-Dubai (2021) wilde ik naar Zuid-Amerika; en toen zag ik dat Mohsin naar Colombia zou gaan. Omdat mijn eerste twee reizen zo ontzettend bevielen, hoefde ik niet na te denken en heb ik de reis meteen geboekt.
#Ir a Colombia, je krijgt er geen spijt van 🇨🇴
Imane
Colombia
Mijn allereerste NNGD reis en dan meteen naar Colombia. Ben altijd reislustig geweest en had de wens om Zuid-Amerika te bezoeken voor de latin cultuur en de taal, maar kon niemand vinden in mijn omgeving die ook die stap wou nemen. Dus besloot ik het met een stelletje strangers en Mohsin naar Colombia te gaan.
#Ik ga alles missen behalve die boot en de gebakken bananen met vis😝
Zeynep
Colombia
Tijdens deze reis was ik erg benieuwd hoe ik zou zijn na een zware verlies van me vader. Ik was inderdaad was rustiger dan hoe jij mij heb gekend in Curaçao 🇨🇼. Ondanks ik rustiger was heb ik ontzettend genoten! Dit is een reis voor mij die ik never zou vergeten!! Zoveel liefde voor de groet en respect voor jou mohsin💪🏻 ik heb zulke leuke mensen ontmoet met een heerlijke vibe die zeker aanwezig was. Ik ga alles missen behalve die boot en de gebakken bananen met vis😝 #biglove 🤍
#Geweldige reis, mijn mooiste tot nu toe.
Jamal
Colombia
Geweldige reis, mijn mooiste tot nu toe. Tyrona park was een geweldige ervaring. Alleen al het paardrijden door de ongerepte natuur was een beleving op zich. Wat de organisatie was het goed geregeld. Directe communicatie daar waar het nodig was. Gezelligheid samen, maar genoeg ruimte om je eigen gang te gaan.
#Ik ben enorm dankbaar dat ik deze reis heb mogen maken.
Amal
Colombia
Colombia is een prachtig land. Er hangt om colombia een bepaald stigma “het is gevraalijk”. Als je daar bent zal je zien dat het niet waar is je zal een andere kant van colombia leren kennen.
#Als je twijfelt laat Mohsin je bellen en voor je het weet sta je op de airport!
Laila
Zuid Afrika
Dit was mijn 2de reis met NNGD maar een van de mooiste reizen en wat een geweldige ervaring. Pas toen ik terug was in Nederland besefte ik mij wat ik allemaal heb meegemaakt en wat wij allemaal hebben gedaan in het prachtige Zuid Afrika. Voor de reis had ik zoveel vragen en twijfels stel dit en dat maar wat ben ik blij dat ik toch deze reis heb doorgezet. Dit had ik nooit willen missen. Als je twijfelt laat Mohsin je bellen en voor je het weet sta je op de airport.
#INOLVIDABLE! Ofwel, onvergetelijk! 😍
Cynthia Gallardo Robles
Colombia
Tijdens Mohsin's inspectiereis spamde ik hem al plat om mij op de hoogte te houden van deze reis! Zuid-Amerika heeft mij altijd al getrokken vanwege mijn Spaanse roots, vanwege mijn muzieksmaak, mijn passie voor salsa, bachata en reggaeton en misschien nog wel het meest vanwege alle series/telenovelas die ik al sinds kleins af aan kijk. Toen ik 3 Oktober 2021 begin van de middag werdt gefacetimed door Mohsin, kon mijn dag dan ook niet meer stuk! Ik mocht als aller eerste deze reis boeken en na 2 jaar Pandemie had ik eindelijk weer iets moois om naar uit te kijken.
#Super bedankt voor deze mooie ervaring.
Maria
Colombia
Ik vond het super fijne reis. Super veel "wauw" momenten gehad. Daarnaast ook genoeg vrije tijd gehad waar ik kon nadenken en mijn rust kon pakken. Ook zeer gewaardeerd dat je naar me toe kwam, over dat je zag dat ik emotioneel was. Super bedankt voor deze mooie ervaring.
#Colombia is een land die je niet mag missen
Selcuk
Colombia
Het was een geweldige reis met veel avontuur, Colombia is een land die je niet mag missen vooral het verhaal van Pablo Escobar, verhalen die er rond gaat over Colombia is gevaarlijk is niet waar ik heb het zelf ervaren en ik zou zeggen doe het.
#Ik heb me volmaakt gelukkig gevoeld!
Seyma
Colombia
Ik werd al snel warm ontvangen door Mohsin en de groep. Ik voelde me meteen op mijn gemak. De reis door Colombia was een emotionele rollencoaster. Ik heb prachtige plekken mogen bezoeken, zoals Guatape, Comuna 13, Santa Marta, Tayrona en Cartagena. De hoogtepunten die ik heb mogen ervaren zijn niet in woorden te omschrijven. Mijn gezicht sprak boekdelen wanneer ik weer een euforiemoment had. Ik heb me volmaakt gelukkig gevoeld, vreugdetranen gehad en vaak vol ongeloof mijn ogen uitgekeken.
#Toen deze reis online kwam twijfelde ik dan ook geen moment, ik ga mee!
Jana
Colombia
Mijn eerste groepsreis was naar Zuid-Afrika in 2019. Een mooie ervaring daar meegemaakt waarna ik dacht dit wil ik nog een keer doen! Alles wordt door Mohsin tot in de puntjes geregeld, plekken waar je zelf nooit zou komen en als je vragen hebt kun je altijd bij hem of de andere reisleider terecht.
#Zuid-Afrika met nngd was in elk opzicht een droomreis!
Liselotte
Zuid Afrika
Zuid-Afrika met nngd was in elk opzicht een droomreis! Spannend om voor het eerst, alleen mee te gaan met een groepsreis. Maar hé alles begint met: niet nadenken, gewoon doen, dus daar ging ik dan nu ook maar in mee. Vanaf het eerste moment heb ik mij op me gemak gevoeld bij een groep totaal onbekende mensen. Iedereen komt voor hetzelfde: een mooi avontuur beleven aan de andere kant van de wereld en dat schept direct een band.
#Het gevoel dat ik met mijn eigen familie aan het genieten was!!!
Charifa
Zuid Afrika
Dankjewel voor de mooie reis die we hebben gehad! Dank voor jouw inzet,jouw energie en dat je erg je best hebt gedaan zodat iedereen het naar zijn zin heeft gehad! Respect voor jouw werk om iedereen proberen te pleasen en op zijn gemak te stellen! Lijkt me een zware taak om dat voor elkaar te krijgen!
#Wat ik heb meegenomen van NNGD is dat je je geluk niet moet laten afhangen van anderen.
Annique Jaspers
Zuid Afrika
Wauw, wat een reis was dit! Mijn eerste reis alleen naar Zuid-Afrika en wat voor een. Wat ben ik blij dat ik de keus heb gemaakt om uit mijn comfort zone te stappen en mee ben gegaan. Ik heb geweldig lieve mensen ontmoet, de meest waanzinnige activiteiten gedaan, het mooie land ontdekt en ga zo maar door. Mohsin doet hard zijn best en dit zie je dan ook terug in de reis, alles is namelijk goed geregeld.
#Zuid Afrika is echt all about the good vibes!
Ceylan
Zuid Afrika
Zuid Afrika is echt all about the good vibes. Kaapstad heeft echt alles: bergen, mooie stranden, goed eten, leuke acitiviteiten en super aardige mensen. Overal waar we kwamen maakten we er wel een feestje van en de locals die  deden gezellig mee. Mooiste afsluiter van de reis was de zonsondergang cruise! Samen lachen, zingen, dansen, genieten en natuurlijk hebben we een paar traantjes weggepinkt...
#Mohsin is dag en nacht bij de groep tot de vroege uurtjes om JOU een geweldige ervaring te geven!
Layla Oudaha
Zuid Afrika
Wauw, Ik weet oprecht niet waar te starten met deze Review. Ik had werkelijk de tijd van mijn leven! Ik had deze reis geboekt omdat ik nood had aan nieuwe mensen leren kennen, nieuwe ervaringen opdoen en deze reis was meer dan dat! Mohsin heeft ons de ultimate ervaring gegeven en we hebben werkelijk genoten van elk moment!
#Zuid-Afrika heeft mijn hart, maar ook zeker de groep!
Bassma
Zuid Afrika
Daar stond ik dan, op het vliegveld. Niet wetende wat voor geweldige ervaring mij te wachten stond. Mohsin, Ismail, Meryem en Bilal, bedankt voor jullie inzet dat er voor gezorgd heeft dat wij allemaal een onvergetelijke tijd hebben gehad in Zuid-Afrika. Deze keer kon ik echt genieten en hoefde ik mij niet druk te maken om de planning, alles was al geregeld. Er reizen verschillende leeftijdsgroepen met NNDG. Zo bijzonder om te zien dat we allemaal zo anders zijn maar toch ook zo het zelfde!❤️ Zuid-Afrika heeft mijn hart, maar ook zeker de groep (familie ondertussen) die ook een NNGD moment hadden!
#Het was leuk alles liep soepel en relax.
Tarik
Zuid Afrika
Het was leuk alles liep soepel en relax. Geen stres. Mohsin is aanwezig maar niet nodig. Je maakt je eigen reis, als er iets nodig is staat hij paraat
#Heb geen andere woorden voor onze Merjam, dan een toppertje Masha Allah.
Saniya
Istanbul Dubai
Mijn NNGD moment was erg bijzonder en mooi. Want ik kreeg het als een cadeau. En ik moet zeggen dit was de leukste, mooiste en beste cadeau ooit. Ik wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten, want ik kende NNGD ook niet. Heb mijzelf gewoon mee laten slepen door alle leuke activiteiten en ervaringen, die we hebben mee gemaakt. Het leukste van deze reis was, dat we leuke, spontane meiden in de groep hadden. Iedereen had een klik met elkaar en dat was super mooi om te zien. En ben blij met iedereen die ik heb mogen leren kennen. En dat we natuurlijk mooie en bijzondere plekken zijn geweest.
#Ik heb ook veel bijgeleerd over de geschiedenis dus super blij dat er ook excursies waren!
Keltoum Raibati
Istanbul Dubai
Het was voor mij de eerste keer dat ik deelnam aan een groepsreis en dus ook de eerste keer met NNGD. Ik was aangenaam verrast van de groepssfeer, de leuke mensen en vooral ook de activiteiten. We hebben veel gezien in Istanbul (1ste keer ook voor mij). Ik heb ook veel bijgeleerd over de geschiedenis dus super blij dat er ook excursies waren! Het eten was gewoon top in Turkije van ontbijt tot avondeten. Er was ook voor elk wat wils. De trip in Dubai vond ik ook indrukwekkend met de fancy gebouwen en skyline. Daarnaast heel erg genoten van de activiteiten.
#Ik heb me vanaf dag 1 veilig gevoeld in de groep en ook bij Meryem.
Aniek Gerdsen
Istanbul Dubai
Het was een fantastische reis. Ik heb me vanaf dag 1 veilig gevoeld in de groep en ook bij Meryem. Het was gezellig, persoonlijk maar toch ook professioneel. Alles was goed geregeld, Meryem is een hele goede reisleidster Allahoema bareek. Ze voelt zich verantwoordelijk, is empathisch en een heel mooi persoon. Ik ben dankbaar dat ik mee ben gegaan en wil de volgende keer weer mee. Onvergetelijke ervaring🥰.
#Lieve Meryem, je hebt het top gedaan als reisleidster
Asma
Istanbul Dubai
Dit was mijn eerste NNGD reis en zeker niet de laatste. Ik kan het echt iedereen aanraden! Het was een mooie reis met een leuke en gezellige groep.🤗 Ik heb mooie mensen leren kennen, veel gedaan, gezien, gelachen en prachtige plekken bezocht afgewisseld met vrije tijd. Lieve Meryem, je hebt het top gedaan als reisleidster. Je bent erg behulpzaam en stond voor iedereen klaar. Alles was goed geregeld en je weet ons ook onverwachts te verrassen. Kortom: een geweldige reis met super mooie ervaringen, spontane momenten en herinneringen om nooit te vergeten! Bedankt hiervoor!❤️
#Damn wat een reis! Only good vibes and positieve minds🥰
Salwa
Istanbul Dubai
Om te beginnen wil ik heel even het concept NNGD prijzen. Mijn belevenis was optimaal heb van alles kunnen genieten en ik heb het gevoel gehad dat ik letterlijk een maand op reis ben geweest ? Los daarvan heb je alleen maar enthousiaste dames die graag willen reizen om nieuwe dingen te beleven en uit hun comfort zone willen stappen.
#I LOVED IT! 😍
Ihsane El Battioui.
Istanbul Dubai
Het was oprecht een Superleuke reis waarin 2 mooie steden, Istanbul 🇹🇷 en Dubai 🇦🇪, centraal stonden 😍😍. Het was een mooie NNGD-ervaring met een superleuke dynamische groep, vol gezelligheid, mooie gesprekken, (culturele) activiteiten en veeeel stappen 😊. I LOVED IT! 😍❤. Complimenten voor jou Meryem! Met jouw vriendelijkheid, kalmte en oplossingsgerichte houding kon je alles aan Macha'Allah. Good job meid!! ❤ Op naar nog meer prachtige reizen Insha'Allah ❤.
#We hebben een super toffe reis gehad, from strangers to friends!
Esma
Istanbul Dubai
We hebben een super toffe reis gehad, from strangers to friends! We hebben samen gezellig gegeten, gedanst en gekletst. Voor Istanbul was de reis natuurlijk een beetje te kort, want we hebben nog lang niet alles gezien 🤪. Dubai was lekker relaxed, het was zo gezellig met de dames en onze lieve reisleidster Meryem. Meryem heeft het super goed gedaan, heeft de groep bij elkaar gehouden en iedereen ging met elkaar leuk om. 🥰 Nog even sparen dan weer #NIETNADENKENGEWOONDOEN!
#Je gaat echt van “strangers to friends”! Het is ongelofelijk eerst, maar het gebeurt wel.
Kaoutar
Istanbul Dubai
Mijn allereerste echte vakantie heb ik mogen ervaren met de NNGD community. Dat vind ik oprecht een van de beste ervaringen die ik heb mogen opdoen! Ik heb ontzettend genoten van mijn vakantie. Daarnaast heb ik fantastische reisgenoten mogen ontmoeten en samen de meest bijzondere locaties gezien en momenten gedeeld! Het is vaker gezegd maar je gaat echt van “strangers to friends”! Het is ongelofelijk eerst, maar het gebeurt wel. Super tof! En Meryem meid, je hebt het echt super gedaan. Alles werd geregeld voor zowel de relaxte momenten als de meest onverwachte mini tegenslagen. Ik ben echt gezegend dat ik zo’n prachtig mens als jij heb mogen leren kennen, Alhamdulilah. Ik zou zo weer met je op reis willen gaan. So when are we booking the next trip 😜
#Zodra er weer een reis komt met meryem (na een warm land😬) Ben ik de eerste die zich weer aanmeld.
Fatiha el Bouchataoui
Istanbul Dubai
Heb meryem mogen mee maken als reisleidster voor de reis Istanbul - Dabai. Vindt dat ze het heel goed heeft gedaan het is niet makkelijk met 23 vrouwen en dat 12 dagen lang. Ze was heel relax en probeerde iedereen te voorzien van goede info en heeft er voor gezorgd dat iedereen het naar zijn zin had. Alles wat altijd erg duidelijk en goed geregeld. Zodra er weer een reis komt met meryem (na een warm land😬) Ben ik de eerste die zich weer aanmeld.
#Alle ingrediënten waren aanwezig!
Zakaria
Istanbul Dubai
Een fantastische vakantie en een geweldige ervaring! Fantastische mensen ontmoet en fantastische locaties bezocht! Al een tijdje volg ik Mohsin via Social Media. Ik zag welke fantastische reizen hij meemaakte en ook hoorde ik alleen maar goede verhalen over het concept Niet Nadenken Gewoon Doen. Al een tijdje wilde ik Istanbul en Dubai bezoeken. Op een dag besloot ik gewoon om te boeken en mee te gaan op deze fantastische trip. Mijn verwachtingen zijn zwaar overtroffen, ik heb mijn mooiste vakantie ooit meegemaakt, prachtige momenten beleefd en heb nieuwe mensen ontmoet op deze mooie trip.
#Jij bent iemand die mentaal zo sterk is. Je mag voor jezelf een staande applaus geven brada!!
Malti
Istanbul Dubai
Wat heb ik enorm respect en waardering voor jou. Jij bent iemand die mentaal zo sterk is. Je mag voor jezelf een staande applaus geven brada!! Je doet zo ontzettend je best en dat zie ik. Het is zeker niet bij mij onopgemerkt gebleven. Je laat een ieder een ander cultuur zien hoe jij het hebt ervaren en dit wil jij natuurlijk doorgeven aan de reizigers die met jou meereizen. Mooie gezellige lounges die ik in Dubai nog niet gezien had.
#Als extra de first class reis naar Turkije wat we niet hadden verwacht super ! Voor ons zeker van herhaling vatbaar!
Yamna & Ahmed
Istanbul Dubai
Hier het oudste koppel van de 36ste Niet nadenken gewoon doen reis 😁Wij vonden de reis meer dan geslaagd, alhoewel we de oudste waren voelden we ons helemaal niet zo, we werden direct opgenomen in de groep en de groepsdynamiek was heel goed, iedereen heel respectvol, aardig en attent. Daarnaast vinden we dat Mohsin de reis tot in de puntjes goed heeft geregeld en een goede ambiance maakte.
#Ik voelde me zo comfortabel binnen de groep, er was geen ruimte voor negativiteit.
Hind
Istanbul Dubai
Lieve Mohsin, ten eerste wil ik jou als persoon bedanken. Je hebt echt alles maar dan ook alles eraan gedaan om het naar ons zin te maken. Je hebt zoveel extra dingen voor ons geregeld zoals een ontmoeting met de enige echte choumicha, business class vliegen en chill plekken met waanzinnige uitzicht. Ik voelde me zo comfortabel binnen de groep, er was geen ruimte voor negativiteit. Bedankt voor een geweldige ervaring, die ik nooit zal vergeten. Ik heb genoten van elke seconde. Deze ervaring gun ik echt iedereen.
#Wij hebben geen moment geaarzeld en deze reis geboekt. Wij hebben een perfecte vakantie gehad.
Redouan
Istanbul Dubai
Deze reis was ter vervanging van onze geflopte huwelijksreis. Corona heeft zoveel roet in het eten gegooid, hierdoor konden wij onze droombestemming niet bezoeken. Maar niet getreurd. De dag nadat wij terug waren in dit koude kikkerlandje, zagen we de groepsreis van Nietnadenkengewoondoen voorbij komen. Wij hebben geen moment geaarzeld en deze reis geboekt. Wij hebben een perfecte vakantie gehad. Istanbul was vroeg opstaan en laat slapen, hierdoor hebben wij de geschiedenis bestudeerd van de stad die op 7 bergtoppen is gebouwd. Dubai was een woord GEWELDIGGGG, alles wat je je maar kon bedenken was aanwezig niks is te gek in Dubai. Wij gaan zeker nog vaker met Mohsin mee!!
#Ons huwelijksreis is doormiddel van NNGD helemaal goed gemaakt.
Leila
Istanbul Dubai
Ik noem mezelf altijd een control freak en daarmee kan ik het mezelf en andere heel moeilijk maken. Tijdens deze reis heb ik mezelf beter leren kennen. Ik heb leren loslaten en genieten van de momenten die er zijn. De reis was meer dan PERFECT! Ons huwelijksreis is doormiddel van NNGD helemaal goed gemaakt. Alles was goed geregeld en het was een top groep! Ik wil Mohsin bedanken voor de goede service en de gezellige reis. Mijn man en ik hebben optimaal genoten en daarbij een super leuke familie ervoor terug gekregen. Wij zullen zeken vaker gaan boeken. Van ons ben je nog niet af Mohsin!☺️
#Je leest altijd van strangers to friends, well in this case from strangers to family.
Sennae
Istanbul Dubai
Deze reis deed al mijn verwachtingen te boven! Ik had de reis namelijk anders voorgesteld. Het was een ONVERGETELIJKE reis en ik heb de meest bijzondere mensen mogen ontmoeten. Je leest altijd van strangers to friends, well in this case from strangers to family. Bij aankomst op het vliegveld voelde de groep al meteen vertrouwd aan!
#Ik kan zeggen dat dit de beste reis ooit is die ik heb gehad!
Zakaria Abbou
Istanbul Dubai
Ik ben mee geweest met de groepsreis naar Istanbul & Dubai, en ik kan zeggen dat dit de beste reis ooit is die ik heb gehad! Het was een ongelofelijke ervaring. We hebben enorm veel gezien en gedaan. De trip duurde 12 dagen maar voor mijn gevoel leek het wel alsof we 3 weken weg zijn geweest. We hebben namelijk zo veel gedaan en gezien echt niet te bevatten.
#Woorden schieten me te kort. Wauw wauw wauw. Tot op de puntjes op en top georganiseerd.
Nawal Sellami
Istanbul Dubai
Ik zag altijd leuke foto’s en video’s op zijn profiel. Toen reisde hij alleen. Niet veel later, organiseerde hij groepsreizen. Ik had altijd wel getwijfeld. Gaan de mensen die mee op reis gaan, wel leuk zijn? Is Mohsin wel een goede leidsman? Tot ik in augustus 2021 letterlijk dacht: Nietnadenken en gewoon boeken. ‘Je zal dat pas kunnen weten als je dat hebt ervaren.’ En dat kan ik nu écht wel bevestigen.
#Beste keuze ooit gemaakt voor mijn eerste solo reis!
Muavya Ahmed Arif
Istanbul Dubai
Beste keuze ooit gemaakt voor mijn eerste solo reis. Beiden plekken nooit eerder bezocht. Ik ben Mohsin dankbaar voor zijn gezelligheid, openheid en gekkigheid 😂 sinds dag 1 sliepen we laat. Mohsin weet alle ins en outs. Hij is een strijder💪🏼 en helpt je graag.
#Men zegt wel eens, woorden schieten mij tekort, wel nu kan ik enkele pagina’s vol schrijven over mijn eerste NNGD -ervaring.
Asma
Istanbul Dubai
Wij starten onze reis in Business Class 😊, hoe heerlijk was dat?! Perfecte organisatie, sfeer en gezelligheid, mooie dynamiek in de groep met mensen die je helemaal niet kent en in een mum van tijd je vrienden worden.
#Er is zelfs aan mijn verjaardag gedacht. Ik vergeet nooit hoe ik door iedereen verrast ben.
Najat Hamzaoui
Istanbul Dubai
De verrassing met busniss class vliegen zal iedereen absoluut koesteren. Dit was mijn eerste verre reis (Dubai) en een ding is zeker, het zal niet de laaste zijn want ik voel me vrijer en meer ontspannen. Je hebt bijdragen aan het loze van ballast die ik met me meedeelde. Dus dank je wel!
##Genoten van het land en van de mensen om me heen!
Adieb
Curacao
Twijfel je echt om mee te gaan? Geloof me, je zult geen echt geen spijt krijgen, want ik zou bij wijze van zelfs een groepreis naar Texel met Mohsin en Sherin willen bijwonen 🙂
#BEST EXPERIENCE OF MY LIFE!
Nora El Baouchi
Curacao
Dit zijn de woorden die ik meteen zeg als iemand mij vraagt hoe de reis was. Ik heb genoten van elk moment! Van de excursies, de late weerwolf avonden, tot de gezellige babbeltjes en zotte momentjes met de groepsgenoten.
#Deze reis met jullie is een mooi herinnering in mij hart!
Mehar Gill
Curacao
De reis heeft mij veel veranderd. Ik ben nu in Nederland ben elke dag buiten en bezoek ik nieuwe plek in mijn provincie en buiten mij provincie. Ik Heb nieuwe vrienden gemaakt door jullie. Normaal was ik iemand die op ze kamer zat en maar aan het game was. Nu vindt ik game saai en wil ik alleen maar nieuwe dingen zien en ontdekken.
#Ze wisten ons ook te verassen met een kamer upgrade
Jamila Boudrika
Curacao
eze reis was dan ook boven mijn verwachtingen! Ik heb zo mogen genieten van de groep, het eiland, de cultuur en hoe alles door Mohsin en Sherine tot in de puntjes is geregeld. Ze wisten ons ook te verassen met een kamer upgrade of dat ze halal vlees voor ons hadden weten te regelen! Erg fijn.
#Door jullie heb ik nieuwe mensen leren kennen wat nu ook zeker vrienden zijn voor het leven!!
Zeynep Safak
Curacao
#Net een droom die uitkwam!
Oumaïma Amghar
Bali
Na de reis besefte ik pas de betekenis van 'nietnadenkengewoondoen', want dit zijn letterlijk de woorden vanaf het moment dat je boekt tot je thuiskomst. Net een droom die uitkwam!
#Perfect georganiseerd!
Gunay Yildiz
Bali
Perfect georganiseerd. Bali Lombok Gilli Geweldig groep, leuke locaties. Zeker een aanrader
#geen stress enkel genieten!
Khadija Mazouz
Maleisie & Singapore
Nooit verwacht om alleen met een groepje onbekende te reizen. Dankzij NietNadenkengewoondoen heb ik nieuwe mensen leren kennen en ook m’n zelf. Een prachtige reis waar alles al voor je geregeld is, geen stress enkel genieten.
#een onvergetelijke ervaring!
Sagal
Maleisie & Singapore
Ik heb de kans gekregen om met NNGD mee te gaan naar Maleisie&Singapore. Deze reis was een onvergetelijke ervaring. In twee weken alle highlights gezien. Geweldige mensen ontmoet die ik nu mijn vrienden kan noemen. Bedankt Mohsin & Sherine ❤️
#Met gevoel en een traan heb jij de puurheid van jezelf blootgelegd.
Rachida
Zuid Afrika
Lieve Mohsin en Sherine, Wat zal ik nog toevoegen aan deze reis tijdens een pandemie? Het is net zo bijzonder geweest alsmede het tijdstip. Deze reis verliep bijzonder positief tot moment van de geplande vervroegde terugreis. Op dat moment heerste verwarring, teleurstelling, verdriet maar vooral angst en paniek bij sommigen.
#Ik wist niet wat ik moest verwachten..
Laila
Portugal
Mijn eerste ervaring met nietnadenkengewoondoen naar het prachtige Portugal was super. Ik wist niet wat ik moest verwachten met 28 onbekende mensen op reis gaan. Maar wat heb ik genoten van de reis en de mooie mensen die ik heb ontmoet tijdens deze reis. Mohsin en Sherine jullie zijn een topteam ??
#momenten gehad dat ik tranen moest laten van geluk.
Fikria
Portugal
Het is niet moeilijk om een review over de reis naar Portugal te schrijven. Het was gewoon geweldig. Over the top!!! Onbeschrijfelijk zo mooi. Niks op aan te merken. Goed verzorgd door jullie. Het hotel, restaurantjes, excursies, enz. Noem maar op.Alles was gewoon geweldig.
#Als je twijfelt... DOEN! Zelfs als je alleen gaat. You won’t regret it!
Cynthia Gallardo Robles
Portugal
Lieve Mohsin & Sherine, Alleerst bedankt voor het creëren van een community, meer dan alleen het regelen van een vakantie! Door Corona had ik helaas voor dit jaar geen vakantie naar het buitenland meer op de planning staan...
#Ja, ook ik ben besmet met het #nietnadenkengewoondoen virusje!
Guler
Portugal
Dit was mijn 2e onvergetelijke reis met de #nietnadenkengewoondoen community en het was weer top! Ik volg @mohsinopwereldreis al vanaf het begin ongeveer. Ik zag daarna @nietnadenkengewoondoen uitgroeien naar een reisorganisatie met vele leuke bestemmingen.
#Verrast door de groepsenergie en gevarieerde groepsactiviteiten.
Shah Tabibi
Portugal
Zoals jullie weten heeft Faradun mij Faradun en ben ik normaal gesproken niet van deze type groepsreizen. Maar tegen mijn verwachtingen in was ik verrast door de groepsenergie en gevarieerde groepsactiviteiten.
#One thing that will always be with me is the warmth of it all.
Najla
Without thinking I just went on a vacation with my friend and to my great satisfaction I experienced a trip that included all things to make it a perfect vacation.
#Ik neem dit mee als één van de meest unieke ervaringen!
Ashanti
Portugal
Hele leuke,gezellige en inspirerende tijd gehad! Elk moment op m'n gemak gevoeld en 100% jezelf kunnen zijn. Buiten mijn comfortzone gestapt en daardoor beloond met de mooiste ervaringen en uitzichten. Ik neem dit mee als één van de meest unieke ervaringen.
#Daag jezelf uit, DOEN DOEN DOEN!
Sara El Hamouni
Portugal
De reis heeft mij meegegeven dat het leven staat voor genieten en dat ieder persoon een verhaal heeft en één ding droegen wij allemaal en dat was het doel om te genieten. Herinneringen voor het leven. De bestemming staat voor mij gelijk aan nieuwe mensen ontmoeten.
#Wij kunnen het in geen woorden uitdrukken, omdat dit gewoon te gek is!
Malika en Boubker
Portugal
Lieve Mohsin en Sherine, Wat hebben wij genoten van jullie en de reis naar Portugal! Onze reis begon een weekje eerder, wij zaten gezellig thuis met de kinderen totdat wij plots een videoboodschap van mohsin zagen, waarin hij ons vertelde dat wij met de nietnadenkengewoondoen community naar Portugal zouden gaan.
#Portugal was een toffe reis!
Bilal
Portugal
Portugal was een toffe reis! Een combinatie van het chillen op het strand/zwembad tot aan leuke activiteiten doen met de groep. De activiteiten waren ook zeker leuk om te doen.
#Voelde mij meteen thuis in deze groep.
Cadisha
Portugal
Zonder enige verwachting ging ik met mijn zus mee op een groep vakantie. Met enige vrees want ik ben niet zo goed in socialiseren in grote groepen.
#Sherine en jij zijn erg betrokken!
Remziye
Portugal
Ik heb zoals ook bij de Bali reis erg genoten van onze korte trip in Portugal. Sherine en jij zijn erg betrokken en denken goed met iedereen mee zonder jullie geduld te verliezen.
#We become even one big Family
Hayat
Portugal
Hi lieve Sherine en Mohsin. Het was wederom een zeer leuk challenge om met jullie te reizen. Organisatie qua activiteiten was echt mooi gepland. De bezochte prachtige plaatsen, waar we niet genoeg van kregen.
#GE-WEL-DIG!!
Anoniem
Travelicious Women Experience Istanbul
Heerlijk gegeten maar vooral mooie plekken mogen bewonderen. Het was de women ravelicious reis met Sherine. Zij is gewoon een topper! Een geweldige, meedenkende en liefdevolle reisleidster. Haar doel is om iedereen een onvergetelijke tijd te bezorgen.
#'niet nadenken' zal voorlopig nog in mijn DNA blijven 😉
Aslıhan Gülşen
Istanbul Dubai
Het was zékér een geslaagde reis. De groep was heel gezellig en iedereen was lekker zichzelf. Leuke mensen leren kennen en nieuwe belevingen voor het eerst ervaren. Zo heb ik voor het eerst een woestijnsafari gedaan en op een quad gereden.
#Wil je ook lekker op reis gaan en verstand op NUL zetten?
Bilal Belmkadem
Istanbul Dubai
Ik ben met Mohsin & Sherine naar Istanbul-Dubai geweest. Wil je ook lekker op reis gaan en verstand op NUL zetten, dan raad ik jullie zeker om met Nietnadenkengewoondoen op reis te gaan!
#Jullie zijn betrokken bij alle reizigers.
Fatiha Kabou
Istanbul Dubai
Het was een mooie ervaring en ben blij dat ik mij hiervoor heb opgegeven. Alles was goed geregeld, we zijn goed geïnformeerd, alles verliep goed!
#Hotels waren top!
Ashraf
Istanbul Dubai
Ik was met mohsine mee geweest naar Istanbul Dubai. Mijn ervaring was geweldig alles goed geregeld. Het begon allemaal met het verzamelen op het AirPort waar je ieder al een beetje kon spreken.
#Één dikke pluim voor Mohsin & Sherine!
Aicha
Istanbul Dubai
Mohsin volg ik al enig tijd via het sociale media. Dankzij Mohsin kreeg ik de reiskriebels. Ik droomde ervan om eens deel te kunnen nemen aan een groepsreis via Mohsin!
#Heb nog nooit zoveel gelopen tijdens het reizen!
Hafida Azzouz
Istanbul Dubai
Een hele leuke toffe en leerijke ervaring! Van dag één toen we samen kwamen met de hele groep en hadden kennisgemaakt voelde ik me al helemal op mijn gemak en voelde het alsof we elkaar al lang kenden.
#Je hoeft nergens meer over na te denken, alleen maar genieten.
Saida
Zuid Afrika
De vakantie kan ik eigenlijk niet beschrijven, maar ga proberen om er iets over te vertellen. Dit was voor mij de 2de keer dat ik mee ging, maar mijn eerste verre reis was Zuid afrika.
#Deze vakantie vergeet ik niet meer!
Zeyneb Kurt
Zuid Afrika
Deze reis is zeker een aanrader, ik heb het echt heel leuk gehad tijdens de reis en heb er zeker van genoten. Je gaat heel veel zien tijdens deze reis en dit met mensen die je helemaal niet kent. Deze mensen worden uiteindelijk je friends for a lifetime❤!
#Alles was perfect geregeld!
Dudu Özışık
Mexico
Ten eerste wil ik jullie beide van harte bedanken voor de super leuke reis die jullie hebben georganiseerd. Alles was perfect geregeld en ik had het heel erg naar mijn zin! Dankzij deze reis heb ik leuke mensen leren kennen.
#Iedereen die je op de dag van vandaag kent, heb je ooit niet gekend. So true.
Seyma
Zuid Afrika
Hallo allemaal, Ik ben Seyma. En ik heb voor het eerst met #nietnadenkengewoondoen gereisd naar Zuid Afrika, Cape Town. Het was een ge-wel-dig! Reis. Met alles erop en eraan, helaas waren sommige activiteiten door covid geannuleerd, maar Mohsin schakelde snel en regelde andere activiteiten om het voor ons allemaal toch nog leuk te maken.
#Ondanks de Corona omstandigheden heb ik een top vakantie gehad!
Yousra Barquioua
Zuid Afrika
Allereerst wil ik Mohsin en Ishma - eel bedanken voor deze onvergetelijke reis. In maart 2020 had ik mijn eerste NIETNADENKENGEWOONDOEN moment en ben ik voor het eerst alleen met 35 andere community leden het vliegtuig ingestapt richting Kaapstad. Vanaf het moment dat we samen waren voelde het gelijk als 1 grote familie.
#Dit was mijn eerste groepsreis en zal heus niet de laatste zijn!
Rabia
Zuid Afrika
Hoi Mohsin, ik heb het al eerder aangegeven maar bij deze doe ik het nog een keer. Ben blij dat je mij hebt uitgekozen om mee te gaan naar Zuid Afrika. Dit was mijn eerste groepsreis en zal heus niet de laatste zijn!
#Als je de kans krijgt om deze reis te maken: DOEN.
Yasmina
Zuid Afrika
Ik ben normaal een planner en een regelaar. Elke vakantie ben ik degene die van alles uit moet zoeken en alhoewel ik dat heel leuk vind, kan dat soms vermoeiend zijn. Dus toen ik mijn Zuid Afrika reis had geboekt en de planning zag, kwam er een soort kalmte over me heen.
#Ik wist niet dat dit zo leuk kon zijn!
Jana
Zuid Afrika
Mohsin, via deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor de mooie reis die ik door jou heb kunnen maken! Ik heb zelf veel gereisd maar nog nooit met een groep en ik wist niet dat dit zo leuk kon zijn!
#Een ervaring om nooit te vergeten en raad het iedereen aan.
Malak
Roadtrip Duitsland & Oostenrijk
Paar weken geleden zat ik rustig op de bank en kwam me zus super enthousiast naar me toe met *Malak ga je mee roadtrippen met mohsinopwereldreis*. Ik had al de foto's voorbij zien komen op de instagram pagina van Mohsin en Sherine en dacht niet na en zei gelijk ja zonder na te denken. Heb 2 dagen moeite gedaan om vrij te regelen op werk en dat lukte gelukkig. Voor ik t wist zaten we in de auto naar Berchtesgaden wist pas wat er op de planning stond na het bericht van Mohsin.
#Voor iedereen die twijfelt, wat heb je te verliezen?
Nora
Roadtrip Duitsland & Oostenrijk
Twee weken terug dacht ik #nietnadenkengewoon doen. Mohsin had aangegeven dat er een roadtrip georganiseerd werd en dit was toch wel echt het moment waarvan ik dacht “ja, dit ga ik dus echt doen zonder na te denken”.
#in 1 woord GE-WEL-DIG
Houda Dahak
Portugal Bali Zuid Afrika
9 maanden geleden maakte ik mijn eerste #nietnadenkengewoondoen groepsreis, het was de allereerste Travelicious Woman Experience met Sherine naar het mooie Bali waar ik deel van mocht uitmaken samen met 19 andere onbekende meiden.
#Er werd rekening gehouden met de diversiteit binnen de groep en de diverse behoeften.
Ozan en Nazife
Roadtrip Duitsland & Oostenrijk
k (Ozan) kende het concept #nietnadenkengewoondoen totaal niet, totdat mijn vrouw elke keer video’s en foto’s liet zien van al de vakanties die ze zag op Instagram. In het begin dacht ik serieus: ‘’wat is dit allemaal voor show business’’. Eenmaal de vakantie te hebben meegemaakt weet ik zeker dat het niet om de show gaat, maar om het ontdekken van nieuwe plekken, nieuwe mensen leren kennen, nieuwe culturen zien en dit gezamenlijk met een gemeenschap doen: #nietnadenkengewoondoen.
#Alles wordt voor jou tot in detail geregeld
Ahmet Şeker en Meryem
Roadtrip Duitsland & Oostenrijk
k wil als eerst Mohsin en Sherine bedanken voor al hun inzet en inspanning. Het was een fantastische geweldige prachtige ervaring die ik gelukkig heb mogen meemaken.
#Een ongedwongen en gezellige tijd gehad
Nouzha & Dounia
Portugal
Wij hebben een fijne week gehad en zijn wederom een ervaring rijker. Deze reis hebben we mooi in the pocket. Een ongedwongen en gezellige tijd gehad met een stel leuke mensen uit diverse hoeken van Nederland. Het is altijd interessant om nieuwe mensen te ontmoeten die zo verschillend zijn maar tegelijkertijd dezelfde mindset hebben. Zo voel je je gauw op je gemak en kan én mag iedereen zichzelf zijn.
#Een hele mooie verrijking
Noëlle Assakkali
Thailand
Mijn reis naar Thailand was een mooie verrijking in verschillende opzichten. Een van de eerste stappen om buiten m’n eigen comfortzone te stappen. Op reis te gaan naar een ver en onbekend land, met onbekende mensen die nu vrienden zijn geworden. Andere pluspunten waren voor mij voornamelijk, de diverse, enthousiaste deelnemers.
#A-M-A-Z-I-N-G
Mariam El
Thailand
Ik kan de reis perfect omschrijven in een woord A-M-A-Z-I-N-G!!! Het was echt een onvergelijkelijke reis met onvergetelijke mensen ik raad aan iedereen aan om dit te doen het is een unieke ervaring! In minder dan 2 uur is iedereen bevriend met elkaar.
#Mijn eerste verre reis
Salima
Thailand
Thailand was mijn eerste verre reis, ik had op het begin mijn twijfels of ik wel met een groep zo een verre reis wou maken. Ik kan nu met volle overtuiging zeggen dat ik absoluut geen spijt heb dat ik deze reis heb gemaakt met NDGD! Ik heb in een korte periode meer gedaan en gezien dan mensen doen in 3 weken.
#De mooiste reis die ik heb gemaakt
Abdelhak AKA Appie
Thailand
Om te beginnen was het voor mij een onvergetelijke mooie ervaring die ik samen met 22 andere #nietnadenkengewoondoeners mocht ervaren. In eerste instantie keek ik er een beetje tegen op omdat ik het zolang vliegen nog nooit heb ervaren...
#Ik heb een top vakantie gehad
Dounia Ij
Mexico
Waat moet ik beginnen? Ik heb een top vakantie gehad. Mijn eerste verre reis en dan nog met Mohsin Op Werledreis. Wat een leuke #nietnadenkengewoondoenmoment! Mexico was een topbestemming waar ik nog een keertje naartoe ga.
#Als je eenmaal mee bent gegaan wil je niet meer stoppen!
Iman Boukayouo
Bali
De twee reizen met de nietnadenkengewoondoen groepen waren geweldige belevenissen. Het ontdekken van de plaatsen d.m.v. de excursies is elke keer een enorm leuk avontuur. Het is natuurlijk altijd leuk en interessant om de bekende trekpleisters, zoals de Maya tempel in Mexico te zien tijdens een reis.
#Het was een geweldige ervaring
Beyza
Mexico
Allereerst wil ik zeggen dat ik het een onwijs gaaf concept vind om je reisgenoten voor het eerst op het vliegveld te ontmoeten. Ik dacht gelijk: dit is uit mijn comfortzone en dit moet ik doen! Voor de fun en voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik maakte me niet druk over het feit dat het nog vreemden waren.
#Aangenaam van begin tot einde
Laila
Mexico
Mijn reis naar Mexico heb ik aangenaam ervaren van begin tot het einde. Ik vond het fijn dat je vrije dagen/momenten had om uw eigen ding te doen. Je hebt een super resort gekozen. Personeel was één voor één vriendelijk en behulpzaam. Activiteiten waren leuk.
#Ik zou zo nog een keer meegaan
Noumidia El Yaakoubi
Mexico
Mijn nietnadenkgewoondoen ervaring, ik twijfelde zo erg om met jou mee te gaan , nooit zover van me moeder geweest. Mezelf uit confortzone halen. Zoveel twijfelen . En elke keer als een reis uitverkocht was had ik weer spijt.
#Geweldige ervaring
Ebru Kilic
Mexico
Het was onwijs gaaf om met jou(Mohsin) en geweldige nieuwe mensen op reis te gaan. De ervaring die je hebt opgedaan tijdens je eigen reizen is zeker terug te zien en te voelen tijdens de #nietnadenkengewoondoen reis.
#The world is yours , just book the trip!
Neila
Mexico
Een reis met onbekende ? Ben je helemaal gek? Zulke reacties kreeg ik van mijn omgeving toen ik over , niet nadenken gewoon doen vertelde. Met een bang hartje vertrok ik vanuit België richting Schiphol, ready for a adventure!
#Avontuurlijk maar erg relaxed!
Samera El Bakkali
Mexico
Deze Mexicoreis heb ik onverwacht last minute besloten om te boeken, omdat ik een reisbuddy tijdens mijn vakantie wilde en wat is er beter dan 1+1? Een hele groep natuurlijk! Ik vond het heel spannend om de groep te ontmoeten, en vooral of..
#You love it or hate it, I love it!
Fatima Zohra
Istanbul Dubai
Hoi Mohsin, Ik had nooit verwacht dat ik met een groep zou reizen. Verschillende dingen hielden mij tegen om mij aan te melden voor een groepsreis. Als ik toch met een onbekende groep ga reizen, dan was dit sowieso via “nietnadenkengewoondoen”...
#Deze reis was #onvergetelijk
Ranja Ahbabou
Istanbul Dubai
Deze reis kan ik beschrijven als #onvergetelijk. Ik ben hieraan begonnen met weinig verwachtingen, maar het is uiteindelijk uitgedraaid tot een reis die ik nooit meer zal vergeten. Dit concept dat Mohsin heeft bedacht is ook meer dan aan te raden voor..
#Ik ga binnenkort weer mee
Zeyned
Istanbul Dubai
*1*: Voor meeste wel een bekend probleem denk ik. Je wilt op vakantie, maar liever niet alleen. Vrienden werken, of hebben geen vrije dagen, of financieel komt het niet goed uit voor ze, of wegens priveomstadigheden. Tja.. en alleen durf je niet..
#Ik ben 28 vrienden rijker!
Havva Usan
Istanbul Dubai
Niet nadenken gewoon doen. Je “denkt” vast eerst bullshit hoe bedoel je niet nadenken. Nou oprecht bij het aanmelden voor mijn eerste groepsreis heb ik niet nagedacht. Enige waar ik aan dacht was mezelf en dat ik dit wilde. Ik dacht niet aan werk, school..
#Een onvergetelijk mooie ervaring
Abdelhak AKA appie
Thailand
Om te beginnen was het voor mij een onvergetelijke mooie ervaring die ik samen met 22 andere #nietnadenkengewoondoeners mocht ervaren. In eerste instantie keek ik er een beetje tegen op omdat ik het zolang vliegen nog nooit heb ervaren, gelukkig was de support er en de geruststelling vanuit Mohsine & Sherine en natuurlijke andere medereizigers. De ervaring onderweg was al vet de sfeer zat er goed in en het voelde alsof je met bekende reisde. Eenmaal aangekomen in Thailand ging het een level omhoog als het gaat om avontuur, belevenis, sfeer en het vertrouwen in elkaar. Voor mij persoonlijk was dit het mooiste reis die ik tot nu toe heb mogen ervaren elhamdoelilah. Op naar 2020!!
Als eerste een seintje krijgen als er weer een nieuwe groepsreis aankomt?