#Groepsreis Zuid Afrika (7 jan t/m 21 januari 2025)

 • Nog een aantal plekken over!
 • Wees er snel bij, vol = vol!
  Totale reissom: €2899
  Aanbetaling: 349,00

  Yes jij dacht: #nietnadenkengewoondoen, ik reis naar Zuid Afrika. Uniek? Absoluut! De mensen, de ongerepte natuur, cultuur en geschiedenis maken Zuid-Afrika adembenemend en fascinerend. Met deze reis proef je van de Zuid-Afrikaanse cultuur en zorgen we ervoor dat je die echte Zuid-Afrika ervaring te pakken krijgt. Geniet van één van de meeste unieke steden ter wereld. We hebben het over Kaapstad! De stad die écht alles heeft. Je kunt er hiken, bergen beklimmen, watersporten beoefenen, pinguïns, haaien en walvissen spotten, cultuur snuiven en ook nog eens genieten van prachtige stranden. Daarnaast sta je tijdens ons Garden Route-tour bijna oog in oog met leeuwen, neushorens, olifanten en giraffen. Ben jij een adrenalinejunky? Spring vanaf één van de hoogste bungeejump bruggen ter wereld! Kom maar op met die bucketlist, samen strepen we een berg aan toffe ervaringen af! Check.

  Nadenken? Niet nodig! See you at the airport.

  • Er staat nog één betalingstermijn gepland. Volgende termijn: Het bedrag van €2550 dien je uiterlijk op 11 november 2024 te betalen. Je zult van ons de betaallinks per e-mail ontvangen.
  • Je kunt een eigen kamer boeken voor 599 euro voor de hele reis. De link zul je vinden in je bevestigingsmail.
  • Bij annulering gelden de standaard algemene voorwaarden. De aanbetaling is niet-restitueerbaar.

   

  #Wat zit er bij deze reis inbegrepen?

  • Vlucht
  • 32 kilo ruimbagage en 8 kilo handbagage
  • 9 nachten in een luxe 4 sterren hotel inclusief ontbijt in Kaapstad
  • 3 nachten in een 4 sterren hotel inclusief ontbijt op de Garden Route.
  • Privé transport van en naar het vliegveld
  • Excursie: Safari Game Drive: Spot met je verrekijker de BIG FIVE! Inclusief privé bus en gids.
  • Excursie: Elephant Sanctuary Experience - Sta oog in oog met één van de mooiste dieren ter wereld en kom alles te weten over olifanten in Afrika. Inclusief privé bus en gids.
  • Excursie: Catamaran cruise -ervaar Kaapstad op een unieke manier en geniet van een magisch uitzicht. inclusief softdankjes.
  • Excursie Peninsula tour - Kaap de goede hoop, zuidwestelijke punt van Afrika, boot tour in Hout Bay om wilde zeehonden te spotten, Pinguïns beach, spot hier Zuid Afrikaanse Pinguïns. Inclusief privé bus en gids.
  • Excursie: Local Braai experience - Braaien betekent in Zuid-Afrika barbecueën. We gaan bij een Zuid Afrikaanse familie barbecueën die Mohsin tijdens zijn wereldreis heeft leren kennen. Het is een unieke ervaring om zo de locals beter te leren kennen. Inclusief onbeperkt diner, toetjes, softdrink en Barista koffie
  • Excursie: Robben eiland - We bezoeken het eiland en gevangenis waar Nelson Mandela 18 jaar heeft vastgezeten. Inclusief bootticket - gids
  • Excursie: Township tour - Hoe leven de Zuid-Afrikanen die het minder hebben en wat is voor hen het belangrijkst. We worden door een lokale bewoner rondgeleid in één Townships in Kaapstad. Inclusief privé bus en gids.
  • Excursie: Tafelberg -De Tafelberg is in 2011 tot één van ’s werelds new seven wonders of nature uitgeroepen. Inclusief Entree en kabelbaan
  • Lions Head - We gaan één van de mooiste hikes ter wereld maken onder professionele begeleiding van de familie Samaai.
  • Simkaart - Begin je trip direct te posten met je 2GB data bundel.
  • Persoonlijke reisbegeleiding
  • #fromstrangerstofriends community
  • Dag tot dag planning
  #Wat zit er NIET bij deze reis inbegrepen?
  • Optionele persoonlijke bucketlist excursies zoals Sharkcage diven, paragilden en skydiven, lunch/diner maaltijden, taxi's op vrije momenten, persoonlijke uitgaves, verzekeringen en eventuele PCR-tests.
  #Waar wacht je op?

  Niet nadenken..

 • Nog een aantal plekken over!
 • #SFEERIMPRESSIE

  #Colombia was mijn 3de reis met de NNGD community
  Gadiza
  Colombia
  Colombia was mijn 3de reis met de NNGD community. Na Curaçao en de ladies only reis Istanbul-Dubai (2021) wilde ik naar Zuid-Amerika; en toen zag ik dat Mohsin naar Colombia zou gaan. Omdat mijn eerste twee reizen zo ontzettend bevielen, hoefde ik niet na te denken en heb ik de reis meteen geboekt.
  #Ir a Colombia, je krijgt er geen spijt van 🇨🇴
  Imane
  Colombia
  Mijn allereerste NNGD reis en dan meteen naar Colombia. Ben altijd reislustig geweest en had de wens om Zuid-Amerika te bezoeken voor de latin cultuur en de taal, maar kon niemand vinden in mijn omgeving die ook die stap wou nemen. Dus besloot ik het met een stelletje strangers en Mohsin naar Colombia te gaan.
  #Ik ga alles missen behalve die boot en de gebakken bananen met vis😝
  Zeynep
  Colombia
  Tijdens deze reis was ik erg benieuwd hoe ik zou zijn na een zware verlies van me vader. Ik was inderdaad was rustiger dan hoe jij mij heb gekend in Curaçao 🇨🇼. Ondanks ik rustiger was heb ik ontzettend genoten! Dit is een reis voor mij die ik never zou vergeten!! Zoveel liefde voor de groet en respect voor jou mohsin💪🏻 ik heb zulke leuke mensen ontmoet met een heerlijke vibe die zeker aanwezig was. Ik ga alles missen behalve die boot en de gebakken bananen met vis😝 #biglove 🤍
  #Geweldige reis, mijn mooiste tot nu toe.
  Jamal
  Colombia
  Geweldige reis, mijn mooiste tot nu toe. Tyrona park was een geweldige ervaring. Alleen al het paardrijden door de ongerepte natuur was een beleving op zich. Wat de organisatie was het goed geregeld. Directe communicatie daar waar het nodig was. Gezelligheid samen, maar genoeg ruimte om je eigen gang te gaan.
  #Ik ben enorm dankbaar dat ik deze reis heb mogen maken.
  Amal
  Colombia
  Colombia is een prachtig land. Er hangt om colombia een bepaald stigma “het is gevraalijk”. Als je daar bent zal je zien dat het niet waar is je zal een andere kant van colombia leren kennen.
  #Als je twijfelt laat Mohsin je bellen en voor je het weet sta je op de airport!
  Laila
  Zuid Afrika
  Dit was mijn 2de reis met NNGD maar een van de mooiste reizen en wat een geweldige ervaring. Pas toen ik terug was in Nederland besefte ik mij wat ik allemaal heb meegemaakt en wat wij allemaal hebben gedaan in het prachtige Zuid Afrika. Voor de reis had ik zoveel vragen en twijfels stel dit en dat maar wat ben ik blij dat ik toch deze reis heb doorgezet. Dit had ik nooit willen missen. Als je twijfelt laat Mohsin je bellen en voor je het weet sta je op de airport.
  Als eerste een seintje krijgen als er weer een nieuwe groepsreis aankomt?