#Travelicious Women Experience Vietnam (10 t/m 23 Mei)

 • Nog een aantal plekken over!
 • Wees er snel bij, vol = vol!
  Totale reissom: €2499
  Aanbetaling: 349,00

  Yes jij dacht: #nietnadenkengewoondoen ik reis naar Vietnam met onze Travelicious Women Experience! Deze reis is voor en met reislustige vrouwen. Onze reisleidster Dilbeste neemt jullie dames mee. We zullen genieten van de adembenemende landschappen en rijke cultuur van dit prachtige land. Tijdens deze reis bezoeken we enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van Vietnam, waaronder Hanoi, Halong Bay, Ninh Binh, Hoi An en Ho Chi Minh City. We reizen van het noorden naar het zuiden van Vietnam.

  Onze reis begint in Hanoi, de bruisende stad in het noorden van Vietnam. Hier zullen we de beroemde Old Quarter verkennen en genieten van lokale gerechten op de avondmarkt. We bezoeken ook het Ho Chi Minh Mausoleum en het prachtige Hoan Kiem-meer.Vervolgens gaan we naar Ninh Binh, waar we gaan fietsen door rijstvelden, beklimmen we de Mua Cave en varen we door de beroemde Tam Coc-grotten.

  Daarna gaan we naar Halong Bay, waar we zullen cruisen op een cruiseboot  langs de prachtige kalkstenen rotsformaties en genieten van de prachtige uitzichten. We zullen deelnemen aan activiteiten zoals kajakken, zwemmen  en genieten we van het uitzicht vanuit een zwembad op het dak van onze cruiseboot. Hoe vet!

  Onze volgende stop is Hoi An, een prachtige historische stad die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Hier zullen we genieten van de architectuur van de oude stad, lokale gerechten proeven, in een coconut bootje stappen voor een te gekke ervaring en zullen we de stad verkennen door achterop de fiets te stappen bij locals.

  Onze laatste bestemming is Ho Chi Minh City, voorheen bekend als Saigon. Hier bezoeken we de beroemde Cu Chi-tunnels, die werden gebruikt tijdens de Vietnam-oorlog, en verkennen we de bruisende straten van de stad. We zullen ook een bezoek brengen aan de iconische Ben Thanh-markt en genieten van heerlijke Vietnamese gerechten.

  Ben jij op zoek naar een nieuw NNGD avontuur? Dan is dit jouw Nietnadenkengewoondoen moment!

  #Wat zit er bij deze reis inbegrepen?

  • Vlucht met Turkish Airlines Ams - Hanoi en Hcmc - Amsterdam
  • 23 kilo ruimbagage en 8 kilo handbagage
  • 2 Binnenlandse vluchten
  • 11 nachten in 5 verschillende 4* accommodaties
  • Transfers per touringcar
  • Excursie Hanoi: Orientation walk, Good morning walking, Hanoi city tour
  • Excursie Ninh Binh: Bike tour, Sampan and Mua Cave
  • Excursie Halong bay: Cruise schip inclusief lunch, dinner en kajakken.
  • Excursie Hoi An: Bike & coconut boat tour op het platteland van Hoi An
  • Excursie Saigon: city tour, local street food, Cu Chi tunnels, entree hoogste infinity pool van Saigon
  • E-visa voor Vietnam
  #Wat zit er NIET bij deze reis inbegrepen?
  • lunch, diner, taxi's op vrije momenten, evt musea en persoonlijke uitgaves
  #Waar wacht je op?

  Niet nadenken..

 • Nog een aantal plekken over!
 • #SFEERIMPRESSIE

  #Colombia was mijn 3de reis met de NNGD community
  Gadiza
  Colombia
  Colombia was mijn 3de reis met de NNGD community. Na Curaçao en de ladies only reis Istanbul-Dubai (2021) wilde ik naar Zuid-Amerika; en toen zag ik dat Mohsin naar Colombia zou gaan. Omdat mijn eerste twee reizen zo ontzettend bevielen, hoefde ik niet na te denken en heb ik de reis meteen geboekt.
  #Ir a Colombia, je krijgt er geen spijt van 🇨🇴
  Imane
  Colombia
  Mijn allereerste NNGD reis en dan meteen naar Colombia. Ben altijd reislustig geweest en had de wens om Zuid-Amerika te bezoeken voor de latin cultuur en de taal, maar kon niemand vinden in mijn omgeving die ook die stap wou nemen. Dus besloot ik het met een stelletje strangers en Mohsin naar Colombia te gaan.
  #Ik ga alles missen behalve die boot en de gebakken bananen met vis😝
  Zeynep
  Colombia
  Tijdens deze reis was ik erg benieuwd hoe ik zou zijn na een zware verlies van me vader. Ik was inderdaad was rustiger dan hoe jij mij heb gekend in Curaçao 🇨🇼. Ondanks ik rustiger was heb ik ontzettend genoten! Dit is een reis voor mij die ik never zou vergeten!! Zoveel liefde voor de groet en respect voor jou mohsin💪🏻 ik heb zulke leuke mensen ontmoet met een heerlijke vibe die zeker aanwezig was. Ik ga alles missen behalve die boot en de gebakken bananen met vis😝 #biglove 🤍
  #Geweldige reis, mijn mooiste tot nu toe.
  Jamal
  Colombia
  Geweldige reis, mijn mooiste tot nu toe. Tyrona park was een geweldige ervaring. Alleen al het paardrijden door de ongerepte natuur was een beleving op zich. Wat de organisatie was het goed geregeld. Directe communicatie daar waar het nodig was. Gezelligheid samen, maar genoeg ruimte om je eigen gang te gaan.
  #Ik ben enorm dankbaar dat ik deze reis heb mogen maken.
  Amal
  Colombia
  Colombia is een prachtig land. Er hangt om colombia een bepaald stigma “het is gevraalijk”. Als je daar bent zal je zien dat het niet waar is je zal een andere kant van colombia leren kennen.
  #Als je twijfelt laat Mohsin je bellen en voor je het weet sta je op de airport!
  Laila
  Zuid Afrika
  Dit was mijn 2de reis met NNGD maar een van de mooiste reizen en wat een geweldige ervaring. Pas toen ik terug was in Nederland besefte ik mij wat ik allemaal heb meegemaakt en wat wij allemaal hebben gedaan in het prachtige Zuid Afrika. Voor de reis had ik zoveel vragen en twijfels stel dit en dat maar wat ben ik blij dat ik toch deze reis heb doorgezet. Dit had ik nooit willen missen. Als je twijfelt laat Mohsin je bellen en voor je het weet sta je op de airport.
  Als eerste een seintje krijgen als er weer een nieuwe groepsreis aankomt?