#Groepsreis Thailand

 • Coming soon!
 • Wees er snel bij, vol = vol!
  Totale reissom: €1.499
  Aanbetaling: 500,00

  Yes jij dacht: #nietnadenkengewoondoen, ik reis naar Thailand. Thailand is always a good idea! Het paradijs voor liefhebbers van lekker eten. De meest lekkere gerechten vind je gewoon op straat. En wij vonden voor jou de allerbeste spots. Je kent deze film vast wel, The Beach met Leonardo Dicaprio? Waarbij je altijd dacht, wauw dat is één van de mooiste plekken ter wereld, daar wil ik heen! En dat doen we natuurlijk ook tijdens deze reis. We bezoeken Phi Phi island, waar The Beach is opgenomen. De perfecte plek om even weg te dromen. Ook reizen we naar Phuket: het grootste eiland van Thailand met tientallen langgerekte zandstranden in verborgen baaitjes en de honderd en één groen bedekte heuvels. We bezoeken het waanzinnig mooie James Bond island, we gaan wild water raften, quad rijden, kanoën, olifanten wassen en dag in dag uit heerlijk eten! Thailand staat garant voor een onvergetelijke vakantie! En het verblijf? Wij gingen voor je op zoek naar de meest bijzondere plekjes waar je gegarandeerd een heerlijke tijd beleeft.

  Waar wacht je nog op? Gewoon boeken. See you at the airport.

  #Wat zit er bij deze reis inbegrepen?

  • Vlucht
  • 23 kilo ruimbagage
  • Airport transfer
  • 9 nachten in een 3/4 sterren resort met ontbijt
  • #fromstrangerstofriends
  • #nietnadenkengewoondoen experience
  #Wat zit er NIET bij deze reis inbegrepen?
  #Waar wacht je op?

  Niet nadenken..

 • Coming soon!
 • Helaas! Deze groepsreis is uitverkocht. Als eerste een seintje krijgen als er weer een nieuwe groepsreis aankomt?

  #SFEERIMPRESSIE

  #BEST EXPERIENCE OF MY LIFE!
  Nora El Baouchi
  Curacao
  Dit zijn de woorden die ik meteen zeg als iemand mij vraagt hoe de reis was. Ik heb genoten van elk moment! Van de excursies, de late weerwolf avonden, tot de gezellige babbeltjes en zotte momentjes met de groepsgenoten.
  #Deze reis met jullie is een mooi herinnering in mij hart!
  Mehar Gill
  Curacao
  #Ze wisten ons ook te verassen met een kamer upgrade
  Jamila Boudrika
  Curacao
  #Door jullie heb ik nieuwe mensen leren kennen wat nu ook zeker vrienden zijn voor het leven!!
  Zeynep Safak
  Curacao
  #Net een droom die uitkwam!
  Oumaïma Amghar
  Bali
  Na de reis besefte ik pas de betekenis van 'nietnadenkengewoondoen', want dit zijn letterlijk de woorden vanaf het moment dat je boekt tot je thuiskomst. Net een droom die uitkwam!
  #Perfect georganiseerd!
  Gunay Yildiz
  Bali
  Perfect georganiseerd. Bali Lombok Gilli Geweldig groep, leuke locaties. Zeker een aanrader
  Als eerste een seintje krijgen als er weer een nieuwe groepsreis aankomt?

  Reizen die je boekt via nietnadenkengewoondoen.nl worden afgehandeld, geboekt en verwerkt door Lavida Travel. Lavida Travel is lid van zowel de SGR als de ANVR. De door jou geboekte reizen via nietnadenkengewoondoen.nl vallen hiermee dus onder de SGR-garanties en ANVR-voorwaarden. Bij groepsreizen kunnen aanvullende of vervangde voorwaarden worden toegepast mits dit wordt aangegeven. Je bent hiermee verzekerd van kwaliteit (ANVR) enerzijds en zekerheid met betrekking tot de financiën (SGR) anderzijds.