#Groepsreis Maleisië 22 juni t/m 6 juli 2024

 • Nog een aantal plekken over!
 • Wees er snel bij, vol = vol!
  Totale reissom: €2549
  Aanbetaling: 349,00

  Yes, jij dacht: #nietnadenkengewoondoen, ik reis naar Maleisië. Mohsin neemt jullie mee naar Maleisië,  een prachtig land vol contrasten, met bergen, jungle, parelwitte stranden, rijke cultuur en een bruisende hoofdstad. Maar we mogen zeker niet vergeten dat “food is life” in Maleisië. Het land biedt een keuken die je smaakpapillen laat exploderen, vooral op de food markets, in de kleine mamak restaurantjes en nog veel meer. Dit is een land dat je echt moet doorkruisen om alle contrasten te ontdekken, en dat is precies wat wij gaan doen met deze complete groepsrondreis!

  We beginnen onze avontuurlijke ontdekkingstocht in de hoofdstad Kuala Lumpur en vervolgen onze weg naar het koelere Cameron Highlands, bekend om de prachtige theeplantages, heerlijke aardbeien en adembenemende natuur. We zullen ook verblijven in de UNESCO-stad Penang, waar je kunt genieten van schitterende street art en een rijke geschiedenis.

  Op het betoverende eiland Langkawi heb je een paar dagen vrij om te genieten van de zon, zee en strandvibe. Samen volleyballen op het strand, jetskiën of met een scooter lekker het eiland rondrijden, de mogelijkheden zijn eindeloos. En natuurlijk sluiten we onze reis af met nog een dagje in Kuala Lumpur, waar je de kans hebt om nog wat extra te shoppen in deze bruisende metropool.

  Ga met ons mee op deze onvergetelijke groepsreis en ontdek samen met gelijkgestemde reizigers de prachtige diversiteit van Maleisië!

   

   

   

  #Wat zit er bij deze reis inbegrepen?

  • retourvlucht Amsterdam - Kuala Lumpur met- Turkish Airlines
  • 30 kilo ruimbagage en 8 kilo handbagage
  • Binnenlandse vlucht Langkawi - Kuala Lumpur
  • 12 nachten in 5 verschillende 4* hotels inclusief ontbijt
  • Rondreis per privé touringcar en privé gids de hele reis.
  • Boot ticket van Penang – Langkawi
  • Excursies Kuala Lumpur city tour: Bezoeken van de Batu Caves, Paleis van de Koning, het nationaal monument, de nationale Moskee en de Petronas Twin Towers
  • Excursie Cameron Highlands: Bezoek aan de BOH theeplantage, vlindertuin, lokale markt, aardbeien plukken op een aardbeienboerderij,
  • Excursie Penang: citytour
  • Ticket Panorama Langkawi Cable Car
  • Sunset cruise op Lankawi inclusief dinner en drankjes.
  • Alle tranfers per privé bus.
  • Simkaart met internet bij aankomst
  • #fromstrangerstofriends
  • #nietnadenkengewoondoen experience
  #Wat zit er NIET bij deze reis inbegrepen?
  • persoonlijke uitgaves, optionele excursies, taxi's, lunch en dinners.
  #Waar wacht je op?

  Niet nadenken..

 • Nog een aantal plekken over!
 • #SFEERIMPRESSIE

  #Colombia was mijn 3de reis met de NNGD community
  Gadiza
  Colombia
  Colombia was mijn 3de reis met de NNGD community. Na Curaçao en de ladies only reis Istanbul-Dubai (2021) wilde ik naar Zuid-Amerika; en toen zag ik dat Mohsin naar Colombia zou gaan. Omdat mijn eerste twee reizen zo ontzettend bevielen, hoefde ik niet na te denken en heb ik de reis meteen geboekt.
  #Ir a Colombia, je krijgt er geen spijt van 🇨🇴
  Imane
  Colombia
  Mijn allereerste NNGD reis en dan meteen naar Colombia. Ben altijd reislustig geweest en had de wens om Zuid-Amerika te bezoeken voor de latin cultuur en de taal, maar kon niemand vinden in mijn omgeving die ook die stap wou nemen. Dus besloot ik het met een stelletje strangers en Mohsin naar Colombia te gaan.
  #Ik ga alles missen behalve die boot en de gebakken bananen met vis😝
  Zeynep
  Colombia
  Tijdens deze reis was ik erg benieuwd hoe ik zou zijn na een zware verlies van me vader. Ik was inderdaad was rustiger dan hoe jij mij heb gekend in Curaçao 🇨🇼. Ondanks ik rustiger was heb ik ontzettend genoten! Dit is een reis voor mij die ik never zou vergeten!! Zoveel liefde voor de groet en respect voor jou mohsin💪🏻 ik heb zulke leuke mensen ontmoet met een heerlijke vibe die zeker aanwezig was. Ik ga alles missen behalve die boot en de gebakken bananen met vis😝 #biglove 🤍
  #Geweldige reis, mijn mooiste tot nu toe.
  Jamal
  Colombia
  Geweldige reis, mijn mooiste tot nu toe. Tyrona park was een geweldige ervaring. Alleen al het paardrijden door de ongerepte natuur was een beleving op zich. Wat de organisatie was het goed geregeld. Directe communicatie daar waar het nodig was. Gezelligheid samen, maar genoeg ruimte om je eigen gang te gaan.
  #Ik ben enorm dankbaar dat ik deze reis heb mogen maken.
  Amal
  Colombia
  Colombia is een prachtig land. Er hangt om colombia een bepaald stigma “het is gevraalijk”. Als je daar bent zal je zien dat het niet waar is je zal een andere kant van colombia leren kennen.
  #Als je twijfelt laat Mohsin je bellen en voor je het weet sta je op de airport!
  Laila
  Zuid Afrika
  Dit was mijn 2de reis met NNGD maar een van de mooiste reizen en wat een geweldige ervaring. Pas toen ik terug was in Nederland besefte ik mij wat ik allemaal heb meegemaakt en wat wij allemaal hebben gedaan in het prachtige Zuid Afrika. Voor de reis had ik zoveel vragen en twijfels stel dit en dat maar wat ben ik blij dat ik toch deze reis heb doorgezet. Dit had ik nooit willen missen. Als je twijfelt laat Mohsin je bellen en voor je het weet sta je op de airport.
  Als eerste een seintje krijgen als er weer een nieuwe groepsreis aankomt?