#Groepsreis Maleisië en Singapore

 • Coming soon!
 • Wees er snel bij, vol = vol!
  Totale reissom: €2.100
  Aanbetaling: 500,00

  Yes jij dacht: #nietnadenkengewoondoen, ik reis naar Maleisie en Singapore. Maleisië is een prachtig land vol contrasten. Bergen, jungle, parelwitte stranden, cultuur en een geweldige hoofdstad. Oké, we vergeten iets. Food is life. Want het land biedt een keuken aan die je een echte smaakexplosie geeft, met name op de food markets, in de kleine mamak restaurantjes en nog veel meer. Het is een land waar je echt doorheen moet reizen om alle contrasten te ontdekken en dat is precies wat wij gaan doen! We bezoeken de plaatsen Kuala Lumpur, Cameron Highlands, Penang en Langkawi en eindigen in buurland Singapore. Hier maak je kennis met een hypermoderne en super schone stad met een bijzondere smeltkroes van culturen. Het is een te gekke stad om te combineren met de reis naar Maleisië. Het geeft je het gevoel alsof je een tijdreis naar de toekomst maakt. Alles is er zo goed geregeld, dat is uniek en iets waar we veel van kunnen leren. Tegelijkertijd is dat één van de mooiste dingen aan deze reis, het geeft je zoveel nieuwe inzichten!

  #Wat zit er bij deze reis inbegrepen?

  • Vlucht
  • 30 kilo ruimbagage en 8 kilo handbagage
  • Binnenlandse vlucht Langkawi - Singapore
  • 12 nachten in 5 verschillende hotels tussen de 3* en 5* sterren, inclusief ontbijt
  • Rondreis per touringcar
  • Boot ticket van Penang – Langkawi
  • Excursies; Citytours en bezienswaardiheden in Kuala Lumpur, Cameron Highlands, Penang en Singapore
  • Entreegelden voor Gardens by the Bay. Cloud Forrest en de Flower dome inclusief toeristenbelasting
  • #fromstrangerstofriends
  • #nietnadenkengewoondoen experience
  #Waar wacht je op?

  Niet nadenken..

 • Coming soon!
 • Helaas! Deze groepsreis is uitverkocht. Als eerste een seintje krijgen als er weer een nieuwe groepsreis aankomt?

  #SFEERIMPRESSIE

  #Net een droom die uitkwam!
  Oumaïma Amghar
  Bali
  Na de reis besefte ik pas de betekenis van 'nietnadenkengewoondoen', want dit zijn letterlijk de woorden vanaf het moment dat je boekt tot je thuiskomst. Net een droom die uitkwam!
  #Perfect georganiseerd!
  Gunay Yildiz
  Bali
  Perfect georganiseerd. Bali Lombok Gilli Geweldig groep, leuke locaties. Zeker een aanrader
  #geen stress enkel genieten!
  Khadija Mazouz
  Maleisie & Singapore
  Nooit verwacht om alleen met een groepje onbekende te reizen. Dankzij NietNadenkengewoondoen heb ik nieuwe mensen leren kennen en ook m’n zelf. Een prachtige reis waar alles al voor je geregeld is, geen stress enkel genieten.
  #een onvergetelijke ervaring!
  Sagal
  Maleisie & Singapore
  Ik heb de kans gekregen om met NNGD mee te gaan naar Maleisie&Singapore. Deze reis was een onvergetelijke ervaring. In twee weken alle highlights gezien. Geweldige mensen ontmoet die ik nu mijn vrienden kan noemen. Bedankt Mohsin & Sherine ❤️
  #Met gevoel en een traan heb jij de puurheid van jezelf blootgelegd.
  Rachida
  Zuid Afrika
  Lieve Mohsin en Sherine, Wat zal ik nog toevoegen aan deze reis tijdens een pandemie? Het is net zo bijzonder geweest alsmede het tijdstip. Deze reis verliep bijzonder positief tot moment van de geplande vervroegde terugreis. Op dat moment heerste verwarring, teleurstelling, verdriet maar vooral angst en paniek bij sommigen.
  #Ik wist niet wat ik moest verwachten..
  Laila
  Portugal
  Mijn eerste ervaring met nietnadenkengewoondoen naar het prachtige Portugal was super. Ik wist niet wat ik moest verwachten met 28 onbekende mensen op reis gaan. Maar wat heb ik genoten van de reis en de mooie mensen die ik heb ontmoet tijdens deze reis. Mohsin en Sherine jullie zijn een topteam ??
  Als eerste een seintje krijgen als er weer een nieuwe groepsreis aankomt?

  Reizen die je boekt via nietnadenkengewoondoen.nl worden afgehandeld, geboekt en verwerkt door Lavida Travel. Lavida Travel is lid van zowel de SGR als de ANVR. De door jou geboekte reizen via nietnadenkengewoondoen.nl vallen hiermee dus onder de SGR-garanties en ANVR-voorwaarden. Bij groepsreizen kunnen aanvullende of vervangde voorwaarden worden toegepast mits dit wordt aangegeven. Je bent hiermee verzekerd van kwaliteit (ANVR) enerzijds en zekerheid met betrekking tot de financiën (SGR) anderzijds.