Geniet van een welverdiende vakantie! Beleef samen met familie of vrienden een geweldige tijd. Het uitgebreide zwembadcomplex en de leuke kinderclub Mini Mare bieden spannend en ontspannend vakantieplezier voor alle leeftijden.

Ligging
Direct aan het lange, zacht glooiende, fijne strand. Naar het centrum is het ongeveer 250 m, naar het centrum van Side is het ongeveer 6 km (minibusverbindingen).

Faciliteiten
Bij vele gasten geliefd vakantiehotel van de goede middenklasse met een hoofdgebouw en verschillende bijgebouwen. Groot, direct aan het strand grenzend tuinencomplex, zwembadcomplex, zonneterras. Ligbedden, parasols, badhanddoeken, kussens. Zwembadbar, strand-/snackbar. Lobby, receptie, tv-ruimte. Wifi in het hele complex. Hoofdrestaurant met terras, winkels, kapper, minimarkt. In het hotel Miramare Beach een aquapark (op bepaalde tijden), disco. Turkse categorie: 4 sterren, 303 kamers, 3-5 verdiepingen, 2 liften.

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later