Wandel in een paar minuten langs de boulevard naar het centrum van Kemer en ervaar de onmiskenbare charme van dit voormalige vissersdorp. Een sprong van de steiger in het heldere water zorgt op warme dagen voor aangename verkoeling.

Ligging
Alleen door de strandpromenade via trappen gescheiden van het strandgedeelte van het hotel (kiezels). Naar het centrum van Kemer is het ongeveer 5 minuten lopen.

Faciliteiten
Richting de zee aangelegd zwembadcomplex, geïntegreerd kinderzwembad, zonneterras, zwembadbar, strandbar (tegen betaling). Ligbedden, parasols, kussens (badhanddoeken tegen borg). Steiger (ca. half mei tot half oktober, ligbedden/kussens tegen betaling). Wifi in het hele complex en op het strand (Highspeed Upgrade tegen betaling). Receptie, lobbybar, tv-/speelhoek, restaurant met terras en zeezicht, wellnesscentrum, fitnessruimte. Turkse categorie: 4 sterren, 130 kamers, 4 verdiepingen, lift.

Faciliteiten

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later