Ligging: Gloria Serenity Resort Nabij Belek
Het Gloria Serenity Resort hotel ligt aan de Acisu rivier en is via een brug met het strand verbonden. Het hotel grenst aan het Gloris Golf Resort. Samen met zusterhotels Gloria Verde en Gloria Golf beschikt het hotel over 3 golfbanen met in totaal 45 holes. De banen zijn aangelegd in een bos met naald- en eucalyptusbomen, die je langs de hele kust van Belek aantreft. De afstand naar het centrum van Belek bedraagt ca. 7 km.

Faciliteiten: Gloria Serenity Resort
Het Gloria Serenity Resort is het tophotel van de Gloria groep en beschikt over 369 kamers verdeeld over het hoofdgebouw en diverse bijgebouwen die gelegen zijn in de tuin. Het hoofdgebouw beschikt over 5 verdiepingen waarin een 24-uursreceptie en een ruime lobby met lobby bar te vinden is. Voor je maaltijden kun je je wenden tot de verschillende restaurants. Er is een hoofdrestaurant waar het buffet wordt geserveerd. Daarnaast zijn er 4 à-la-carterestaurants waar je eenmaal tijdens je verblijf kunt dineren. Verder zijn er op het complex nog andere bars te vinden, waaronder de Traces bar en de Karaoke bar. In de tuin van het hotel zijn diverse zwembaden (gesloten in de winterperiode) te vinden, waaronder een groot zoutwaterbad en een ruim zoetwaterbad. Ook is er een binnenbad (verwarmd in de winterperiode) aanwezig. Rondom de zwembaden en op het strand vind je ligbedden en parasols. Er is een gratis badhanddoekenservice. Tevens beschikt Gloria Serenity Resort tegen betaling over winkeltjes, een doktersservice, roomservice en een wasservice. Er is gratis wifi in openbare ruimtes en op de kamers. Voor de jongste gasten en ouders biedt het hotel een uitgebreide miniclub in het Gloria Golf Resort (4-17 jaar).

Faciliteiten

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later