Geniet van een heerlijke vakantie iets buiten het centrum van Alanya! Wilt u graag nog wat meer cultuur gaan snuiven? Geen probleem, op slechts ongeveer 5 km afstand ligt het kasteel van Alanya, waar u het prachtige uitzicht kunt bewonderen. Na een lange sightseeingtour kunt u heerlijk ontspannen aan het strand of het zwembad.

Ligging
Het zandstrand (afgewisseld met grind) ligt op ongeveer 50 meter afstand en is te bereiken via een onderdoorgang. Het hotel ligt direct aan de kustpromenade/-weg van Alanya. Het stadscentrum van Alanya ligt op ongeveer 3 km (minibusverbindingen).

Faciliteiten
Het hotelcomplex bestaat uit 3 woongebouwen. 3 zwembaden, kinderbad, glijbaan. Beachbar. Ligbedden, parasols, handdoeken aan het strand/zwembad, kussens (op het strand tegen betaling). Receptie, wifi (hele complex). Restaurant. Internethoek (tegen betaling), kapper. Turkse categorie: 4 sterren, 214 kamers, 4 verdiepingen, lift.

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later