Wauw. Pine Bay Holiday Resort ongetwijfeld het mooiste resort van Kusadasi! Begin de dag met een rustgevende wandeling door de schitterende tuin van Pine Bay Holiday Resort en beleef de allergrootste waterpret in het aquapark. Wat een heerlijke vakantie. Naar deze zomer heb je het hele jaar toegeleefd. Tijd voor een ijsje! Samen met het gezin wandel je al likkend van een verkoelend ijsje naar het strand. Plof neer en geniet! Het uitizicht over de baai is fantastisch. Als dit geen onvergetelijke vakantie wordt..


"Wat een heerlijke vakantie!"


  • Ruime familiekamers
  • Prachtig aquapark 
  • Plezier voor jong en oud
Ligging Pine Bay Holiday Resort heeft een prachtige centrale ligging tegen een heuvel. Bezoek het gezellige centrum van Kusadasi met bars, restaurants en een bazaar. Dit is 6 kilometer van Pine Bay Holiday Resort. Ook een bezoek aan Efese mag tijdens jouw vakantie in Pine Bay Holiday Resort niet ontbreken. Het wereldberoemde Efese vind je op een afstand van 20 kilometer. 

Faciliteiten

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later