U staat voor een lastige keuze: overdag naar het panoramische zwembad of naar het strand met zijn watersport? En 's avonds een duik in het unieke nachtleven van Bodrum, of in Gümbet een tocht langs de bars maken of gezellig aan de 24 per dag geopende hotelbar met nieuwe vrienden de avond doorbrengen?

Ligging
Gelegen tegen een helling aan het strand (gemengd zand/kiezel) met zwemplatforms. Het centrum van Gümbet ligt op ca. 2 km. Naar Bodrum met talrijke winkel- en uitgaansmogelijkheden is het ca. 4 km. (Minibusverbinding).

Faciliteiten
Hogere middenklasse hotel, hoofdgebouw, meerdere bijgebouwen. Goed onderhouden tuin, zwembad, apart kinderzwembad (kleine waterglijbaan voor kinderen tot 6 jaar), zonneterras, ligbedden, parasols, ligkussens, badhanddoeken, pool-/snackbar. Lobby, receptie, internethoek, WiFi, buffetrestaurant met buitenterras, 4 à la carte restaurants, bar, patisserie, winkeltjes, kapper. Turkse categorie: 5 sterren, 374 kamers, hoofdgebouw: 6 etages, bijgebouwen: 2-3 etages.

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later