Hard Rock Hotel Tenerife (v/h Fiesta Paraíso Floral)

Playa Paraíso | Tenerife | Spanje

Wil jij behandeld worden als een VIP ster? En wil je de kinderen de vakantie van hun leven geven? Of wil je genieten van een lekker hapje en drankje in een van de hippe bars? Of genieten van een optreden van bekende artiesten tijdens jouw vakantie?

 

Bij Hard Rock Tenerife zit je dan aan het juiste adres. Hard Rock Tenerife is een zeer luxe hotel met een Design & Trendy interieur van de wereldberoemde keten Hard Rock.  Het hotel beschikt over 6 verschillende zwembaden en een wellnesscenter (tegen betaling) met allemaal hun eigen Hard Rock naam. Verder kun je deelnemen aan de verschillende activiteiten, o.a. Zumba, yoga, voetbal, basketbal, duiken (tegen betaling). Daarnaast heeft het hotel verschillende restaurants en bars. Houd er rekening mee dat er gepaste kleding verplicht is voor het diner.

 

De accommodatie is ook erg leuk voor de kinderen. Er zijn miniclubs voor verschillende leeftijden: 6 Miniclub “Lullaby” is voor de allerjongste kinderen van 6 maanden t/m 3 jaar. “Roxity” is voor de leeftijden 4 t/m 11 jaar en “Teen Spirit” is voor 12 t/m 17 jaar. Verder is er een kinderbad aanwezig in het zwembad en speeltuin.

 

Hard Rock Tenerife ligt loopafstand van zandstrand en dichtbij het centrum van Costa Adeje. In het centrum bevinden zich verschillende winkels, bars en restaurants. Verder heeft het hotel een centrale ligging ten opzichte van veel bezienswaardigheden.

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later