Hier worden uw vakantiedromen werkelijkheid! Geniet van de Canarische zon op de Balinese bedden in de Beach Club van het hotel. Na een geslaagde dag winkelen is het Chill Out Terrace de perfecte plek om de dag af te sluiten met een drankje.

Ligging
Ideaal, door de kilometerslange boulevard gescheiden van het prachtige zacht glooiende zandstrand. Tal van winkels en entertainmentmogelijkheden in de omgeving.

Faciliteiten
Modern vakantieresort, bestaande uit 2 appartementencomplexen (Los Olivos en Lagos de Fañabé) met goed onderhouden buitenruimte. Twee zwembadgedeeltes met zonneterrassen, ligbedden en parasols (inclusief badhanddoeken) en een snackbar aan het zwembad. Populaire ontmoetingsplaatsen zijn de strandclubs Fañabe met ligbedden (incl.) en Le Club Tenerife met Balinese bedden (tegen betaling) direct aan het strand. Lobby met receptie, wifi (inbegrepen in het hele hotel), bar en restaurant. Spaanse categorie: 3 sterren, 189 wooneenheden, 2 verdiepingen.

Faciliteiten

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later