Plaats
Spanje, Mallorca, Playa de Palma

Ligging
In Playa de Palma, in een mooie, door dennenbomen begroeide omgeving ter hoogte van Balneario 8, ca. 250 m van het kilometerslange, fijnezandstrand. Naar het levendige centrum met tal van cafés, restaurants, bars en discotheken is het slechts een paar minuten lopen. Bushalte in de buurt.

Faciliteiten
In winter 16/17 geheel gerenoveerd hotel uit de hogere middenklasse, modern en zeer smaakvol ingericht. Dakterras op de 6e etage met royale ligbedden en parasols (badhanddoeken tegen borg, wissel tegen betaling), chill-out gedeelte. Fraai aangelegde Tuin, zwembad, zonneterras, ligbedden, parasols (badhanddoeken tegen borg, wissel tegen betaling), pool-snackbar met deels overdekt terras. Lobby met buitenterras, receptie, basis WiFi, leeskamer, tv-hoek, lounge met projectiescherm en showpodium, bar en restaurant met buitenterras. Spaanse cat.: 4 sterren, 202 kamers, 6 etages, 2 liften.

Faciliteiten

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later