Uw ideale hotel voor een ontspannen vakantie! In een centrale en dicht bij het strand gelegen omgeving, biedt het compleet gerenoveerde complex comfortabele appartementen en studio’s. De twee zwembaden bieden verfrissing en de zonneterrassen zijn een ideale plek om te ontspannen.

Ligging
In de wijk Playa de Muro. Het lange zandstrand ligt op ca. 100 meter, het centrum en de haven van Port d'Alcúdia liggen op ca. 3 km afstand. Unterhaltung- en winkelmogelijkheden bevinden zich in de omgeving. Een bushalte ligt op ca. 50 meter van het hotel.

Faciliteiten
In de winter van 2016/17 volledig gerenoveerd, volledig van airconditioning voorzien appartementencomplex bestaande uit 2 gebouwen. In de buitenruimte 2 zwembaden, zonneterrassen, ligstoelen, parasols, pool- /snackbar met terras. Lichte en vriendelijke lobby met receptie, wifi (incl.), lounge, bar, restaurant. Spaanse categorie: 3 sleutels, 135 eenheden, 4 verdiepingen, liften.

Faciliteiten

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later