Plaats
Spanje, Mallorca, Paguera

Ligging
Op een gunstige locatie, centraal aan het begin van de Bulevar de Paguera. Het op ca. 50 m afstand gelegen fijne zandstrand van Playa Palmira is te bereiken via de tuin van het hotelcomplex via een privé toegang. Het centrum met de aantrekkelijk vormgegeven wandelboulevard, diverse winkels, boetiekjes, bars en cafés, ligt op slechts ca. 3 minuten loopafstand. Bushalte, met regelmatige verbindingen naar de hoofdstad Palma de Mallorca en naar andere plaatsen, in de buurt.

Faciliteiten
Familiair geleid, airconditioned strandhotel, bestaande uit een hoofdgebouw met aangrenzend appartementencomplex. In de fraai vormgegeven tuin met schaduwrijke bomen ligt het prachtig aangelegde zwembad met kindergedeelte, zonneterras met ligbedden en parasols, pool-/snackbar met gezellig zitterras. Lobby met receptie, internethoek, WiFi (inclusief), lobbybar, tv-hoek en restaurant. Spaanse categorie: 3 sterren, appartementen 2 sleutels, 127 eenheden, 3 etages, 2 liften.

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later