Dit comfortabele clubhotel op een schilderachtige locatie biedt de ideale setting voor een ontspannen vakantie. De moderne kamers en ruime tuin met aantrekkelijk zwembad en grote, schaduwrijke palmbomen bieden veel ruimte voor recreatie.

Ligging
Gelegen in een schilderachtige, rustige omgeving op de heuvel. Het fijne zandstrand ligt op ca. 400 m, het centrum ligt op ca. 300 meter afstand.

Faciliteiten
Vakantiecomplex van de hogere middenklasse, bestaande uit het Valentín Park Clubhotel en de Valentín Park App op een kleine heuvel erboven (te bereiken vanaf de hoofdingang van het Valentín Park Club Hotel, na ca. 20 meter aan de overkant van de smalle straat, via een trap met 65 treden). Prachtig aangelegde, ca. 14.000 m² grote tuin met zwembad, zonneterras, ligstoelen, parasols, pool- /snackbar. De receptie en het restaurant bevinden zich in het Valentín Park Clubhotel. Spaanse categorie: 3 sterren, 264 kamers (Valentín Park Clubhotel), 66 eenheden (Valentín Park App.), 4 verdiepingen, lift.

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later