Welkom bij Paguera! Dit populaire hotel op een schilderachtige locatie op een heuvel is een ideale plek om te ontspannen en tot rust te komen. De met aandacht voor detail ingerichte kamers en de attente service zorgen voor een geslaagde vakantie-ervaring.

Ligging
Op een schilderachtige, rustige locatie, gelegen op een kleine heuvel, op ca. 400 m van het fijne, langzaam aflopende zandstrand. Het dorpscentrum en de populaire boulevard van Paguera, liggen op ca. 300 meter afstand. Een bushalte met regelmatige verbindingen naar de eilandhoofdstad Palma bevindt zich in de buurt.

Faciliteiten
Dit populaire, volledig van airconditioning voorziene, comfortabele vakantiecomplex heeft een prachtig aangelegde tuin met zwembad en geïntegreerde jacuzzi. Groot zonneterras, ligstoelen, parasols, bar bij het zwembad. Lichte, vriendelijk ingerichte receptie, wifi (inclusief), bar, restaurant. Spaanse categorie: 3 sterren, 149 kamers, 5 verdiepingen.

Faciliteiten

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later