Klein maar fijn! Het door een familie gerunde hotel met een vriendelijke service biedt de beste voorwaarden voor een ontspannen vakantie. Geniet vanaf het balkon van het geweldige uitzicht over de uitgestrekte baai van Ca'n Picafort.

Ligging
In de plaats Ca'n Picafort, ca. 150 m van het mooie, langzaam aflopende zandstrand. In de omgeving van het hotel zijn talloze winkel- en amusementsmogelijkheden, bars, cafés en restaurants. Het centrum is op loopafstand. Bushalte met regelmatige verbindingen naar de omliggende plaatsen in de buurt van het hotel.

Faciliteiten
In de winter van 2016/17 gedeeltelijk gerenoveerd, volledig airconditioned, door een familie gerund vakantiehotel van de middenklasse. In de buitenruimte mooi aangelegd zwembad met zonneterras, ligstoelen, parasols. Lobby, receptie, lounge met geïntegreerde tv-hoek, wifi (tegen betaling), bar/cafetaria, restaurant. Spaanse categorie: 3 sterren, 72 kamers, 9 etages, 2 liften.

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later