Klein maar fijn! Het familiair geleide hotel met attente service heeft de beste condities voor een verkwikkende vakantie. Geniet vanaf uw balkon van het geweldige uitzicht over de weidse baai van Ca’n Picafort.

Ligging
In het vakantieoord Ca’n Picafort, ca. 350 m van het mooie, langzaam in zee aflopende witte zandstrand. In de omgeving liggen tal van winkel- en uitgaansmogelijkheden, bars, cafés en restaurants. Het centrum van Ca'n Picafort is maar een paar minuten lopen. Bushalte voor regelmatige verbindingen naar omliggende plaatsen in de buurt van het hotel.

Faciliteiten
In de winter van 2016/17 gedeeltelijk gerenoveerd, volledig airconditioned, familiair geleid vakantiehotel van middenklasse. In de tuin een fraai aangelegd zwembad met zonneterras, ligbedden en parasols. Lobby met receptie, lounge met tv-hoek, WiFi (tegen betaling), bar/cafetaria, restaurant. Spaanse categorie: 3 sterren, 72 kamers, 8 etages, 2 liften.

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later