Of het nu tennis, voetbal of badminton is - hier krijgen sportliefhebbers en actieve gezinnen waar voor hun geld! Maar ook rustzoekers komen aan hun trekken met veel ruimte voor ontspanning in dit populaire, dicht bij het strand gelegen clubhotel met grote tuin met verschillende zwembaden en zonneterrassen.

Ligging
De zandstranden van de dubbele baai Cala Domingos liggen op ca. 1.400 m. Naar de kleine, pittoreske baai Cala Antena is het ca. 350 m. Het centrum van Calas de Mallorca ligt op ca. 900 m. Meerdere keren per dag shuttle naar de stranden van Cala Domingos inbegrepen.

Faciliteiten
Populair, vriendelijk ingericht vakantiecomplex van de middenklasse volledig voorzien van airconditioning. 5 woongebouwen, omgeven door een prachtige tuin. 4 zwembaden, verschillende zonneterrassen, ligbedden en parasols, zwembad-/snackbar. In het hoofdgebouw de lobby met receptie, 2 internetterminals (tegen betaling), wifi (in de lobby inbegrepen), lounge met tv, bar, restaurant. Mallorcaanse categorie: 4 sterren, 396 eenheden, 4-12 verdiepingen, 2 liften per gebouw, gebouw Formentera 1 lift.

Faciliteiten

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later