Samen van de zon genieten - uw vakantie op Mallorca! Rustig gelegen, met een uitgestrekte tuin met royaal zwembadcomplex en plaats voor iedereen. Het hotel scoort verder met comfortabel ingerichte appartementen. Het veelzijdige sport- en entertainmentprogramma zorgt voor afwisselende vakantiedagen.

Ligging
Aan de rand van Cala Millor in een rustige, groene omgeven, ca. 500 m van het centrum en de wandelboulevard. Naar het uitgestrekte, langzaam in zee aflopende zandstrand is het ca. 800 m. Openbare minitrein, halte voor het complex (tegen betaling).

Faciliteiten
Ruim opgezet vakantiecomplex met hoofdgebouw en diverse, in Mallorquinse villastijl gebouwde bijgebouwen (gedeeltelijk door de toegangsweg van het hoofdgebouw gescheiden) op een parkachtig terrein (28.000 m²), schaduwrijke palmen, mooi vormgegeven bronnen, zwembad met diverse zonneterrassen, ligbedden, parasols, en poolbar met groot terras. Lobby met receptie, huurkluisjes, WiFi (tegen betaling), internetterminal (tegen betaling), lounge met grootbeeld-tv, bar en royaal restaurant met buitenterras. Wasserette (tegen betaling). Spaanse categorie: 3 sleutels, 220 eenheden, 2-3 etages.

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later