Ontspannen vakantie vieren in een fijne sfeer. Centraal gelegen in een rustige zijstraat slechts een paar stappen van het kilometerslange strand en de boulevard is dit hotel de ideale plek voor uw betaalbare all inclusive strandvakantie.

Ligging
In het centrum van Cala Millor, rustig en toch centraal gelegen, slechts een paar meter van de populaire voetgangerszone. Naar het kilometerslange, fijne zandstrand, dat langzaam in zee afloopt en de boulevard is het ca. 150 m.

Faciliteiten
Eenvoudig, in winter 17/18 tot hotelcomplex omgebouwd vakantieresort uit de middenklasse, voorheen de zelfstandige hoteldelen "La Niña" en "La Pinta". Door een kleine zijstraat van elkaar gescheiden. In beide delen zwembad met zonneterras, ligbedden, parasols, poolbar met terras. In het hoofdgebouw lobby, receptie, WiFi, lounge (tv), mediterraan ingericht restaurant. Aan de voetgangerszone gelegen, openbare bar/cafeteria (tegen betaling). Spaanse categorie: 3 sterren, 208 kamers, 3-7 etages, 2 liften.

Faciliteiten

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later