Een ontspannen vakantie in een ongedwongen sfeer! Dit hotel is centraal gelegen in een rustige zijstraat, op slechts een steenworp afstand van het strand en het voetgangersgebied. Dit is de ideale plek voor een gunstig geprijsde all-inclusive strandvakantie.

Ligging
In het centrum van Cala Millor, rustig en toch centraal. Ca. 150 m van het kilometerslange, langzaam in zee aflopende fijne zandstrand met prachtige promenade. Slechts een paar meter van het populaire voetgangersgebied.

Faciliteiten
Eenvoudig, in de winter van 2017/18 tot hotelcomplex omgebouwd vakantieresort van de middenklasse, bestaande uit de voorheen zelfstandige hoteldelen La Niña en La Pinta, gescheiden door een kleine zijstraat. In beide delen van het gebouw een zwembad met zonneterrassen, ligbedden en parasols, zwembadbar met terras. In het hoofdgebouw de lobby, receptie, wifi (inbegrepen), lounge (tv), restaurant in mediterrane stijl. Bij het voetgangersgebied een openbaar toegankelijke bar/cafetaria (tegen betaling). Mallorcaanse categorie: 3 sterren, 208 kamers, 3-7 verdiepingen, 2 liften.

Faciliteiten

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later