Ligging: Parque Mar Nabij Cala D’or
Parque Mar is gelegen op ca. 300 m van het zandstrand. Het centrum van Cala Egos bevindt zich op ca. 500 m afstand. De dichtstbijzijnde winkels, restaurants en supermarkt vind je op ca. 300 m. Het centrum van Cala d’Or ligt op ca. 3 kilometer en is gemakkelijk te bereiken per bus. De bushalte ligt op ca. 500 m.

Faciliteiten: Parque Mar
De 150 appartementen in Parque Mar zijn verdeeld over meerdere gebouwtjes van max. 3 verdiepingen. De gebouwen liggen verspreid in de tuin (geen lift aanwezig). Er is een 24-uursreceptie en een bagageruimte. Voor je maaltijden kun je terecht in het buffetrestaurant en een drankje kun je nuttigen in de (snack)bar. In de groene tuin ligt een zoetwaterzwembad en een zoutwaterzwembad en een apart kinderbad. Op de zonneterrassen kun je gratis gebruikmaken van de ligbedden en parasols. Matrasjes en de badhanddoekenservice zijn tegen betaling. De kinderen kunnen zich 5 dagen per week vermaken bij de miniclub (4-12 jaar) en de minidisco en er is een speeltuintje. Inhet restaurant kun je gratis gebruikmaken van wifi.

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later