Gavimar Ariel Chico Club & Resort

Cala d'Or | Mallorca | Spanje


Vakantie voor het hele gezin! Dit populaire resort ligt rustig, maar toch centraal en biedt rustzoekers voldoende ruimte in de tuin met verschillende zwembaden en ruime zonneterrassen. Fitnessliefhebbers kunnen zich verheugen op een breed aanbod, terwijl de kinderen zich vermaken in de kinderclub.

Ligging
Rustig en toch centraal, ca. 250 m van de baai Cala Gran. Naar het levendige centrum van Cala D'Or is het ca. 150 m. Een bushalte ligt op enkele minuten lopen.

Faciliteiten
Vakantiecomplex met hoofdgebouw en verschillende woongebouwen (2-3 verdiepingen), bestaande uit de huizen Ariel Chico, Ariel en Pins D'Or. Tuin, 2 zwembaden, ruime zonneterrassen, ligbedden, parasols. Ariel Chico wordt gescheiden door een smalle straat. Hier zijn nog een groot zwembad met zonneterras, ligbedden, parasols, zwembadbar met terras, showpodium, fitness/spa. In het hoofdgebouw de lobby met receptie, wifi (inclusief), lounge met tv, bar, restaurant. Mallorcaanse categorie: Ariel Chico 3 sterren, 45 kamers, Ariel 3 sterren, 46 kamers, 56 appartementen, 22 studio's, Pins D'Or 2 sleutels, 21 appartementen, 19 studio's, 2-3 verdiepingen, 2 liften.

Faciliteiten

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later