Ligging: Cala D’or Park In Cala D'or
Cala d’Or Park (ex Cala d’Or Beach) ligt in het centrum van Cala d’Or met tal van winkels, restaurant en uitgaansmogelijkheden. Het strand ligt op ongeveer 50 meter. Een bushalte is op circa circa 50 meter te vinden.

Faciliteiten: Cala D’or Park
Cala d’Or Park telt 73 appartementen die verdeeld zijn over diverse gebouwen met maximaal 3 verdiepingen. Je treft er een 24-uursreceptie waar je een kluisje kunt huren en een bagageruimte. Er zijn geen liften aanwezig. Er is een à-la-carterestaurant en er is een pool bar waar je een drankje of een snack kunt bestellen. In de tuin ligt een heerlijk groot zwembad met een glijbaan en een apart kinderbad. Op het zonneterras staan de ligbedden en parasols voor je klaar. Op het strand zijn de ligbedden en parasols tegen betaling. Tevens biedt Cala d’Or Park je een winkeltje, wasservice, supermarktje, roomservice, een dokterspost en parkeergelegenheid. Bovendien kun je gratis gebruikmaken van wifi bij de receptie.

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later