Ligging: Cay Beach Sun In Playa Blanca
Cay Beach Sun ligt op circa 1 kilometer van het mooie zandstrand van Playa Blanca en het (winkel)centrum, met tal van winkels, restaurants en bars. Een bushalte en taxistandplaats ligt op loopafstand van het complex.

Faciliteiten: Cay Beach Sun
Cay Beach Sun is een aantrekkelijk 3-sterren complex en beschikt over 150 suites verdeeld over 7 gebouwen met maximaal 2 verdiepingen. Je vindt er een 24-uursreceptie, een lobby met zitjes, bagageruimte en 3 liften. In het buffetrestaurant worden heerlijke gerechten geserveerd en drankjes zijn te verkrijgen bij pool bar. Buiten vind je 2 zwembaden (verwarmd in de winterperiode) en 2 aparte kinderbaden met speeltoestellen en glijbaantjes. Op het zonneterras staan de ligbedden en parasols voor je klaar. Er is ook een badhanddoekenservice (met borg). Verder biedt Cay Beach Sun een minimarkt, een wasservice en wifi (alle tegen betaling). Voor de kinderen is er een miniclub (3-14 jaar, in de zomerperiode) en een minidisco. In de winterperiode is er entertainment voor de kinderen.

Faciliteiten

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later