In dit kleine en goed onderhouden complex onder uitstekend management beleeft u een heerlijke vakantie. Vanwege de rustige locatie en de ruime accommodaties staat niets een ontspannen vakantie in de weg. Geniet van het fantastische uitzicht en kom helemaal tot rust tijdens een verfrissende wandeling langs de zee.

Ligging
Het complex is rustig gelegen aan de rand van Los Cancajos. De promenade en het centrum met winkels liggen op ca. 5 minuten lopen. Een kleine baai met donker lavastrand (zand/kiezels) ligt op ca. 600 m.

Faciliteiten
Appartementencomplex in Canarische stijl met gebouwen van 2, 3 tot 4 verdiepingen en goed onderhouden tuinen, zoetwaterzwembad met apart kinderbad, ligbedden en parasols. Receptie (op bepaalde tijden bezet), internethoek (tegen betaling), ontbijtruimte, wifi bij de receptie/in de ontbijtzaal inbegrepen. Spaanse categorie: 3 sterren, 38 appartementen, 2-4 verdiepingen.

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later