Laat u verrassen door de authentieke eilandstijl van dit hotel. Dankzij de centrale ligging kunt u gemakkelijk de nabijgelegen bezienswaardigheden en winkels bezoeken en het eiland verkennen.

Ligging
Bij de ingang van Los Cancajos in de gemeente Breña Baja. De promenade met zijn vele restaurants, bars en winkels ligt op loopafstand. Het is ca. 600 m naar het donkere lavastrand en het dorpscentrum. Santa Cruz de la Palma, de hoofdstad van het eiland, ligt op slechts een paar minuten rijden. Een wandeling door de oude stad brengt u terug in een andere tijd. De oude stad bewaart de charme en pracht van vroegere tijden met huizen in koloniale stijl en geplaveide straten. De baaien van Los Cancajos worden ook vaak gebruikt door de plaatselijke duikcentra. De bekkens achter de golfbreker zijn ideaal voor beginnende duikers en snorkelaars. Ook aan de kleintjes is gedacht: er zijn 2 kinderbaden waar de kinderen een duik kunnen nemen in de Atlantische Oceaan.

Faciliteiten

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later