Ligging: Hard Rock Hotel In Playa D'en Bossa
Hard Rock Hotel ligt direct aan het Playa d’en Bossa strand en op korte afstand van diverse winkels, restaurants en clubs. Het centrum van Ibiza-Stad ligt op ongeveer 5 kilometer.

Faciliteiten: Hard Rock Hotel
Hard Rock Hotel telt 493 kamers verdeeld over een hoofdgebouw en een bijgebouw met maximaal 15 verdiepingen. In het hoofdgebouw tref je een lobby met zitjes en de 24-uursreceptie. Er zijn in totaal 7 liften. Voor maaltijden kun je kiezen uit diverse restaurants, een buffetrestaurant (inbegrepen) en 4 à-la-carterestaurants en een snackbar (alle tegen betaling). Drankjes zijn onder andere te verkrijgen bij de Eden bar en de Main stage bar. Buiten tref je 2 zwembaden en een apart kinderbad, omringd door zonneterrassen met ligbedden en parasols. Het hotel biedt een gratis badhanddoekenservice. Op het strand zijn de ligbedden en parasols tegen betaling. Verder biedt Hard Rock Hotel je een doktersservice, een kapsalon, winkeltje en een wasservice (alle tegen betaling). In het gehele hotel kun je gratis gebruikmaken van wifi. Ook aan de kinderen is gedacht, voor hen is er een miniclub (1-3 jaar) en een speeltuintje. Daarnaast is er voor de oudere kinderen ook een midiclub (4-11 jaar) en een teenagerclub (11-17 jaar).

Faciliteiten

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later