Plaats
Spanje, Gran Canaria, San Agustin

Ligging
Gelegen in een rustige omgeving. Het langzaam in zee aflopende zandstrand (via trappen te bereiken) en de mooie boulevard liggen op ca. 200 m. De boulevard nodigt uit tot het maken van een wandeling naar Playa del Inglés op ca. 3,5 km afstand en naar de duinen van Maspalomas op ca. 6 km afstand. Een klein winkelcentrum met restaurants en winkeltjes ligt op ca. 10 min. loopafstand. De bekende winkel- en uitgaanscentra in het centrum van Playa del Inglés liggen op ca. 3 km (Kasbah) en ca. 4 km (Yumbo).

Faciliteiten
Aanbevolen comfortabel vakantiecomplex. Omringd door ruime zonneterrassen met panoramisch uitzicht ligt het mooi aangelegde zwembad (gerenoveerd zomer 2018) met ligbedden en parasols. Onder de palmen vindt u een rustig plekje om te relaxen en om van het uitzicht te genieten. ?s Middags nodigt de pool-/snackbar met een gedeeltelijk overdekt zitterras u uit om heerlijk te ontspannen. Lobby met receptie en zithoek, WiFi, restaurant (gerenoveerd zomer 2018), bar met terras en mooi uitzicht. Spaanse categorie: 3 sterren, 79 kamers, 7 etages, lift.

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later