Plaats
Spanje, Gran Canaria, Playa del Inglés

Ligging
Op de 2e rij aan het strand, slechts een paar meter van zee. Naar de mooie boulevard die tot aan Maspalomas loopt, is het ca. 50 m. Het kleine Verilstrand bereikt u na ca. 150 m. Het kilometerslange duinenstrand begint na ca. 1,4 km. Het centrum van Playa del Inglés met talrijke winkel- en uitgaansmogelijkheden ligt op ca. 20 min loopafstand en is te bereiken via de boulevard. De bekende winkel- en uitgaanscentra liggen op ca. 1,6 km (Kasbah) en op ca. 2,2 km (Yumbo) afstand.

Faciliteiten
In de zomer van 2017 gerenoveerd vakantiehotel. Tegen de wind afgeschermd zwembad met zonneterrassen, ligbedden en parasols, pool-/snackbar met zitterras. Kleine lobby met receptie, gezellige zithoekjes, WiFi, lobbybar met tv en terras, gemoderniseerd, airconditioned restaurant met terras, Italiaans à la carte restaurant "Il Duomo di Milano" en een minimarkt. Spaanse categorie: 3 sterren, 80 kamers, 5 etages, 3 liften.

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later