Een verzorgd bungalowpark met een mooie, grote tuin. Het complex Cordial Biarritz bestaat uit rijen geschakelde bungalows met koepelvormige daken, ingericht in een sfeervolle stijl. Jaarlijks keren hier veel gasten terug om te genieten van een ontspannen vakantie. Cordial Biarritz heeft een centrale maar rustige ligging in Playa del Ingels. Het Yumbo winkel- en uitgaanscentrum ligt op ca. 275 meter en het strand op ca. 700 meter. In de ruime, groene tuin kunt u heerlijk ontspannen en een verfrissende duik nemen in het grote zwembad. Zin in actie? Op de tennisbaan kunt u een balletje slaan. Voor eten en drinken is er een restaurant en voor een verfrissend drankje kunt u terecht bij de poolbar. Voor de kinderen is er een kinderbad en een speeltuin. 

 

Vanaf 1 november is het mogelijk om in deze accommodatie te verblijven op basis van halfpension plus (= volgens beschrijving in het keuzemenu verzorging). Bij halfpension plus zijn drankjes (wijn, bier en frisdrank) bij de maaltijden inbegrepen.

 

 

Faciliteiten

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later