Ruim opgezet en rustig gelegen bungalowcomplex in Campo Internacional. Hier bent u tevens niet ver verwijderd van de golfbaan van Maspalomas. Bungalows Cordial Sandy Golf heeft een rustige ligging met bungalows verspreid over het complex. Het heeft een groot verwarmbaar zwembad en een restaurant met bar. U kunt gebruik maken van de Neckermann KidsClub met een Nederlandstalige en professionele animator in Cordial Green Golf (vanaf 21 april tot eind oktober). Zo worden er verschillende themadagen, zwembadspelletjes en nog vele andere leuke activiteiten georganiseerd. Het ligt naast de golfbaan, ca. 2 km van het Maspalomas-strand (gratis shuttlebus) en ca. 600 m van winkelcentrum Faro II. 

 

Vanaf 1 november is het mogelijk om in deze accommodatie te verblijven op basis van halfpension plus (= volgens beschrijving in het keuzemenu verzorging). Bij halfpension plus zijn drankjes (wijn, bier en frisdrank) bij de maaltijden inbegrepen.

 

 

Faciliteiten

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later