Cordian Green Golf is een uitstekend bungalowpark met grote zwembaden, moderne bungalows en leuke kinderfaciliteiten. Met Neckermann KidsClub het gehele seizoen! Bungalowpark Cordial Green Golf is ruim opgezet en heeft 2 sleutels. Het heeft 2 grote zwembaden en verschillende zonneterrassen. Voor eten en drinken kunt u terecht in het restaurant en pool-/snackbar. Naast het kinderbad en een leuke speeltuin is er voor de kids een leuke Nederlandstalige miniclub voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Zo worden er verschillende themadagen, zwembadspelletjes en nog vele andere leuke activiteiten georganiseerd. Bungalows Cordial Green Golf ligt in een rustige omgeving direct naast de golfbaan van Maspalomas. Op ca. 2 km van het strand (gratis shuttlebus) en ca. 600 m. van winkelcentrum Faro II. 

 

Vanaf 1 november is het mogelijk om in deze accommodatie te verblijven op basis van halfpension plus (= volgens beschrijving in het keuzemenu verzorging). Bij halfpension plus zijn drankjes (wijn, bier en frisdrank) bij de maaltijden inbegrepen.

 

 

Faciliteiten

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later