De Duna Beach ligt gelegen in de moderne wijk van Maspalomas Campo de Golf. Dit moderne complex heeft een grote terras met een prachtig verwarmde zwembad en groene tuinen, een restaurant en een bar.
Duna Beach Bungalows is geschikt voor gezinnen en koppels die op zoek zijn naar een voordelige vakantie in Gran Canaria met een mooi verzorgde accomodatie. 

In de buurt van Duna Beach Bungalows vind u vele golfbanen waar u gezellig kunt golfen. Daarnaast bevindt het strand van Maspalomas op slechts 2-3 km. Op het strand kunt u vele watersporten beoefenen zoals windsurfen, jetskiën, zeilen en bodyboarden.

De winkelcentrum van Faro II ligt op loopafstand van Duna Beach Bungalows waar u gezellig kan shoppen en heerlijk kan genieten in de vele resaurants.
Voor een bruisend nachtleven ben je in Playa del Ingles op de juiste adres! Kinderen kunnen heerlijk genieten in Holiday World Amusement Park waar je in achtbanen kan rijden en zeeleeuwenshows kan bekijken. 

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later