Plaats
Spanje, Gran Canaria, Campo Internacional

Ligging
In een rustige omgeving in de wijk Campo Internacional. Het kilometerslange, langzaam in zee aflopende duinstrand van Maspalomas ligt op ca. 3,5 km afstand (diverse keren per dag shuttleservice naar het strand). Naar het levendige centrum van Playa del Inglés met veel winkel- en uitgaansmogelijkheden, bars, shops en restaurants is het ca. 3 km. Enkele restaurants op ca. 5 minuten loopafstand.

Faciliteiten
Het populaire appartementencomplex werd in de lente van 2017 geheel gerenoveerd en straalt een nieuw elan uit. Het middelpunt van de tuin wordt gevormd door een zwembad met geïntegreerde pool-/snackbar, waar zich de 1- en 2 verdiepingen tellende, geschakelde bungalows omheen groeperen. 2 andere zwembaden met zonneterrassen, ligbedden en parasols verdelen zich over de tropische tuin, ook met rustige hoekjes om te relaxen. Lobby, receptie, zitjes, tv-hoek, internethoek en WiFi (beide tegen bet.), restaurant met mooi terras en minimarkt. Spaanse categorie: 2 sleutels, 120 wooneenheden, 2 etages.

Faciliteiten

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later