Modern, ecologisch hotel met een perfecte ligging ten opzichte van het strand en de gezellig boulevard. Dit hotel beschikt over een Catalaans keurmerk voor kwaliteit en milieu. Het is een ideale vakantiebestemming voor toeristen die niet op zoek zijn naar het drukke nachtleven, maar juist gesteld zijn op een comfortabel hotel.

Voor de kinderen
babybedje

Verzorging
halfpension, ontbijtbuffet en dinerbuffet

Goed om te weten
alle kosten hebben betrekking op de accommodatie en zijn ter plaatse te betalen tenzij anders vermeld, Het is onbekend of deze reis/accommodatie in het algemeen geschikt is voor personen met beperkte mobiliteit. Of deze reis/accommodatie voldoet aan jouw specifieke behoeften, hangt af van je persoonlijke situatie. Neem hiervoor contact met ons op, zodat wij kunnen nagaan in hoeverre deze reis/accommodatie voldoet aan jouw behoeften., borg voor All Inclusive armband €10, mogelijkheid om All-Inclusive bij te boeken en gratis parkeren, maar je dient een borg te betalen voor de afstandsbediening

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later