Ruime appartementen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding aan de rand van Lloret de Mar, populair bij families! Op ca. 1km bevindt zich het bruisende centrum, en het prachtige zandstrand. Dichterbij opzoek naar waterpret? Neem dan een duik in het zwembad of geniet met de kleintjes in het vernieuwde waterpark van het appartementencomplex.

Voor de kinderen
babybedje (op aanvraag, bij boeking opgeven)

Goed om te weten
alle kosten hebben betrekking op de accommodatie en zijn ter plaatse te betalen tenzij anders vermeld, Deze reis/accommodatie is algemeen geschikt voor personen met beperkte mobiliteit. Of deze reis/accommodatie ook voldoet aan jouw specifieke behoeften, hangt af van je persoonlijke situatie. Neem hiervoor contact met ons op, zodat wij kunnen nagaan in hoeverre deze reis/accommodatie voldoet aan jouw behoeften., apart gebouw voor jongeren, gratis shuttle service naar het strand in Lloret de Mar, appartement type 2 en type 4 worden elke dag schoongemaakt inclusief beddengoed en handdoeken, elk half uur rijdt er een bus naar het centrum en honden niet toegestaan

Faciliteiten

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later