Ligging
Hotel Atlantis biedt een gemakkelijk toegang naar de belangrijkste delen van de stad. Winkelen in Barcelona is uitgegroeid tot een van de belangrijkste activiteit van de bezoekers. Vanaf het Hotel Atlantis kunt u gaan winkelen in de meest exclusieve gebieden van de stad: Passeig de Gràcia, Rambla de Catalunya ... net zo leuk is natuurlijk oude wijk en in de beroemde Ramblas zijn, die zijn net zo dichtbij. Als u andere delen van de stad wil bezoeken, de Plaça de Catalunya zelf is een belangrijk vervoersknooppunt (metro, treinen, bussen, taxi gelederen, enz.), Waarmee u uw bestemming snel kan bereiken.

Verblijf
Alle comfortabele wooneenheden hebben een woonkamer/slaapkamer en een eigen badkamer met een douche en een haardroger. De kamers zijn uitgerust met een telefoon, satelliettelevisie, een kitchenette, een koelkast en een huurkluisje en een huurkluisje.

Verzorging
Logies, Halfpension.

Faciliteiten
Met wel (50) volledig uitgeruste kamers met airconditioning, een bar, vergaderzaal, enz., En hooggekwalificeerd personeel, is alles in het Hotel Atlantis gereed om klanten een leuke tijd te brengen, zodat u zich meteen thuis voelt -ook al bent u in het hart van één van de meest bruisende steden in de wereld.

 

 

 

 

Faciliteiten

  • Bar
  • WiFi

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later