Aan de 5th Avenue in hartje Playa del Carmen ligt El Tukan. Kom heerlijk tot rust in de palmentuin, op een ligbedje aan het zwembad. Of vraag die hartelijke Mexicaanse ober in je beste Spaans hoe laat het shuttlebusje je straks naar 'KOOL Beach Club' brengt. Waarom die paar honderd meter lopen? Wordt het vanavond jungle-restaurant La Cueva del Chango of geef jij je peso’s uit in de swingende Coco Bongo? Want rondom het hotel bruist Playa je tegemoet. Hasta luego!

Voor de kinderen
babybedje

Verzorging
logies, logies en ontbijt en All Inclusive

Goed om te weten
alle kosten hebben betrekking op de accommodatie en zijn ter plaatse te betalen tenzij anders vermeld, Deze reis/accommodatie is onvoldoende/niet geschikt voor personen met beperkte mobiliteit., wij raden je met klem aan om een creditcard mee te nemen op vakantie naar Mexico. Een pinpas wordt bij veel pinautomaten vaak niet geaccepteerd, In Mexico staat er in de meeste hotelkamers 1 kingsize bed of 2-queensize / 2-persoonsbedden. Meestal zetten de Mexicaanse hotels geen extra bedden in de kamer. Als je dus met je gezin op één kamer logeert, slaap je in twee 2-persoonsbedden, De stroming en de weersomstandigheden kunnen er voor zorgen dat het strand soms gedeeltelijk wegspoelt en er zeewier op het strand ligt. Meestal is het strand hagelwit. Spoelt er zeewier aan? Dan doen de hotels er alles aan dit zo snel mogelijk op te ruimen., Volgens de Mexicaanse wetgeving is roken in de kamers en de algemene ruimtes van het hotel niet toegestaan. Roken mag alleen in de daarvoor aangegeven zones, gratis WiFi in de openbare ruimtes en op de kamers. WiFi is voldoende voor gebruik van social media. Voor het downloaden van zwaardere bestanden (bijv. films) moet je bijbetalen, het totale hotel bestaat uit meerdere gebouwen (5 totaal) die bij elkaar in de buurt liggen, maar gescheiden zijn door een weg, boek je All Inclusive dan kun je onbeperkt gebruik maken van de volgende bars en restaurants: buffetrestaurant en bar La Ceiba, à-la-carte restaurant Los Tulipanes, Legends Sports Bar & Grill, Living Bar en Kool Beach Club. Deze bars en restaurants liggen verspreid om El Tukan en zijn ook toegankelijk voor gasten van buiten het hotel. Zo kom je nog eens iemand anders tegen dan hotelgasten. Hoe leuk is het om nachos te dippen of je eerste tequila te proberen, met die Mexicaanse familie naast je!, op circa 900 meter afstand ligt de 'KOOL Beach Club' (onderdeel van de hotelgroep). Hier bevindt zich het 2e zwembad. Meerdere malen per dag (afhankelijk van vraag) rijdt er een gratis shuttle tussen het hotel en de Beach Club. Hier kun je tegen betaling gebruik maken van de ligbedden en parasols en El Tukan ligt midden in het bruisende hart van Playa del Carmen. Dat betekent ook dat de hotelkamers aan de straatkant wat mee kunnen krijgen van de rumoerigheid van 5th Avenue

Faciliteiten

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later