Authentieke appartementen in een voormalig gerenoveerd kasteel op het Toscaanse platteland, dicht bij de stranden van Follonica en San Vincenzo en een ideale uitvalsbasis voor de verkenning van de schitterende omgeving. De ruime appartementen zijn in een typische Toscaanse stijl ingericht, uitgerust met alle comfort van nu. Combineer leuke uitstapjes met een dagje relaxen aan het zwembad of een duik in de zee op 15 minuten rijafstand. Dit is Toscane op haar best.

Voor de kinderen
speeltuin

Voor de kinderen - Tegen betaling
babybedje ca. € 5,00 per nacht (op aanvraag)

Goed om te weten
alle kosten hebben betrekking op de accommodatie en zijn ter plaatse te betalen tenzij anders vermeld, Het is onbekend of deze reis/accommodatie in het algemeen geschikt is voor personen met beperkte mobiliteit. Of deze reis/accommodatie voldoet aan jouw specifieke behoeften, hangt af van je persoonlijke situatie. Neem hiervoor contact met ons op, zodat wij kunnen nagaan in hoeverre deze reis/accommodatie voldoet aan jouw behoeften., Indien je deze accommodatie boekt inclusief vlucht dan is de transfer niet inbegrepen. Via TUI kan je ook geen transfer reserveren voor deze accommodatie. Wij raden het huren van een auto aan., voor overige types raadpleeg je reisadviseur of www.tui.nl, sommige appartementen hebben een etage (twee verdiepingen), BBQ-plaats beschikbaar, Enkele appartementen met airco, alleen op aanvraag op het moment van reserveren, te betalen op de plek ca. € 63 bilo per week en ca. € 77 trilo per week, de keuken dient netjes achtergelaten te worden, anders wordt er € 25 in rekening gebracht en honden niet toegestaan

Faciliteiten

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later