Ervaar typisch Griekse gastvrijheid in het door een familie beheerde Hotel Lymberia. Een goede keuze voor uw zwem- en ontspanningsvakantie. Geniet van de Griekse keuken en de attente service. Hier hechten de eigenaren er veel belang aan dat u zich op uw gemak voelt.

Ligging
Ca. 700 meter van het uitgestrekte Faliraki-strand. Het levendige centrum met tal van winkel- en amusementsmogelijkheden ligt op ca. 900 m en Rhodos-stad met de interessante oude binnenstad en de haven van Mandraki ligt op ca. 16 km. Regelmatige busdienst. Halte op ca. 10 minuten lopen.

Faciliteiten
Door een familie beheerd hotel, bestaande uit een hoofdgebouw en een woongebouw (alleen gescheiden door een zijstraat). Tuin met zwembad, ligweide en zonneterras, ligbedden en parasols. Zwembad-/snackbar met terras. Lobby met receptie, huurkluis, wifi, restaurant, bar met terras (tegen betaling), minimarkt. Griekse categorie: 3 sterren, 156 kamers.

Faciliteiten

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later