Ligging: Kalloni Bay In Skala Kalloni
Kalloni Bay ligt op ongeveer 50 meter van het privé zandstrand (gescheiden door een weg) en op circa 400 meter van het centrum van Skala Kalloni met diverse restaurants en winkels. Het centrum van Kalloni ligt op ongeveer 3 kilometer.

Faciliteiten: Kalloni Bay
Het heerlijke Kalloni Bay telt 54 kamers verdeeld over één gebouw met 2 verdiepingen. Er is een lobby met zitje, een receptie en een bagageruimte. In het restaurant kun je genieten van heerlijke Griekse gerechten in buffetvorm en bij de lobby- en pool bar kun je een drankje of een snack bestellen. In de tuin vind je een groot zwembad en een apart kinderbad. Op het zonneterras en op het strand kun je gratis gebruikmaken van de ligbedden, parasols en badhanddoeken. Op de privé parkeerplaats kun je je huurauto gratis parkeren en in de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. De kinderen kunnen heerlijk spelen in de speeltuin.

Faciliteiten

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later