Hotelfaciliteiten:
De gasten kunnen terecht in de ontvangsthal met receptie. Tot de faciliteiten van het hotel behoort een kluis. Er is wifi (gratis) beschikbaar zodat de gasten op het internet kunnen surfen en met de buitenwereld in contact kunnen blijven. Het hotel biedt een scala aan voorzieningen voor een comfortabel verblijf, waaronder een restaurant, een koffiehuis en een bar. In de souvenirwinkel kunnen de gasten aandenkens en cadeautjes kopen. Op het terrein van het hotel zijn een mooie tuin en een speelplaats te vinden. Tot de verdere voorzieningen van het hotel behoren een krantenkiosk, een tv-ruimte en een speelkamer. Voor gasten die met de auto komen, is een (gratis) parkeerplaats beschikbaar. Ook een babysitter en een wasserette worden geboden. Daarnaast wordt er een pendeldienst aangeboden. 

Kamers:
Voor gezinnen met kinderen zijn speciale familiekamers beschikbaar. Alle wooneenheden beschikken over airconditioning en een woonkamer. De meeste kamers hebben standaard een balkon. Kinderbedjes zijn voor de kleine gasten beschikbaar. Een minibar is ook aanwezig. Tot de faciliteiten van de wooneenheden behoort een thee-/koffiezetapparaat. Een televisie en een radio ronden het voorzieningenaanbod af. De wooneenheden zijn voorzien van een badkamer met een bad. 

Sport/entertainment:
Het Elounda Residence hotel biedt een kinderbad. Op het terras is het heerlijk toeven. In het bubbelbad komen de spieren helemaal tot rust. Aan de bar bij het zwembad worden verfrissende drankjes geboden. Tot de recreatiemogelijkheden van het hotel behoren tennis, minigolf, een fitness-studio, tafeltennis, biljart en een beautyfarm. Voor de hotelgasten staat een animatieteam klaar dat met talrijke leuke entertainmentmogelijkheden voor groot en klein zorgt. 

Eten en drinken:
Het Elounda Residence hotel biedt mogelijkheden als ontbijt, lunch en diner. Indien gewenst bereidt het hotel ook graag kindermenu's. 

Creditcards:
Alle gebruikelijke creditcards, bijvoorbeeld Visa en MasterCard, worden als betaalmiddel geaccepteerd.

Faciliteiten

  • Airconditioning
  • Amusement volwassenen
  • Bar
  • Fitnessruimte
  • Kinderzwembad
  • Restaurant
  • Sport en spel
  • Tennis
  • Zwembad

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later