Diamond Village is een aantrekkelijk appartementencomplex in een rustig dorp aan de rand van de populaire Chersonissos. Het biedt een breed scala aan zelfstandige accommodaties om tegemoet te komen aan alle groepen, met een aantal goede faciliteiten, waaronder een bar en restaurant voor een avondje uit.
Het complex is gericht op het aangename buitenzwembad, met een goed formaat zwembad omringd met een terras om te ontspannen en te zonnebaden. Ernaast is de outdoor zitgedeelte van de bar / restaurant, in de schaduw met rieten parasols met uitzicht over de tuinen en de bergen, waardoor het een prachtige plek om te ontspannen met een drankje tijdens de dag. De bar / restaurant heeft tal van gezellige overdekte ruimte om je terug te trekken in de avonduren.


Bij Diamond Village vindt u een 24-uurs receptie, een tuin en een terras te vinden. Andere faciliteiten zoals een ticketservice, een excursiebalie en een bagagedepot worden aangeboden. Activiteiten die kunnen worden genoten in de omgeving zijn onder andere golfen en fietsen. Het pand biedt gratis parkeergelegenheid. De internationale luchthaven van Heraklion ligt op 19 km van de accommodatie.

 

We zijn ervan overtuigd dat op de Diamond Village, wij je diensten van een hoge kwaliteit kunnen aanbieden en van uw vakantie op Chersonissos onvergetelijke tijd te maken!

 

 

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later